Videomarkedsføring i sosiale medier - nettstudie



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år
Pris: 42.000 pr semester
Neste kurs: 13.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr nettstudie i videomarkedsføring i sosiale medier. Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

Innhold:
Det er stor etterspørsel etter digitale markedsførere som er flinke til å påvirke publikum. Denne 1-årige utdanningen gir praktiske og anvendbare ferdigheter i videomarkedsføring i sosiale medier. Nyutdannede vil kunne arbeide med digitale markedsføringsstrategier rettet spesielt mot videoproduksjoner for sosiale medier og YouTube. Mot slutten av studiet vil du kunne utvikle og drive en vellykket YouTube-kanal. Studentene lærer å anvende relevant teknologi innen feltet og utvikle ferdigheter i å designe videokampanjer skreddersydd for ulike digitale medieplattformer. Du vil utvikle digital markedsføringskompetanse og benytte deg av ferdighetene til å planlegge, filme og redigere kostnadseffektive videoproduksjoner for YouTube.

Nå din målgruppe:
I løpet av studiet vil du utvikle grunnleggende ferdigheter innen forretningsutvikling og vil kunne starte og drive ditt eget selskap innen feltet. Du vil også lære hvordan du kan nå ut til og påvirke utvalgte målgrupper gjennom organisk videoinnhold, og lære effektive produksjonsteknikker for videoannonser tilpasset forskjellige plattformer. Studentene vil også få en forståelse av resultatdataanalyse for optimalisering og justeringer av videomarkedsføringsstrategien. Du vil samarbeide med virkelige kunder gjennom flere prosjekter, og det endelige prosjektet vil være en utførelse av en omfattende videokampanje i tråd med din valgte virksomhets digitale markedsstrategi.

Studiets oppbygging:
Det første semesteret starter med en introduksjon til digital markedsføringsstrategi, med fokus på kommunikasjon, trender og bruk av forskjellige digitale plattformer. Det andre emnet er Online Video Production, et praktisk praktisk kurs i videoproduksjon og arbeidsflyten som trengs for nettbasert videomarkedsføring. Videre dykker vi ned i YouTube-metodikken og hvordan vi kan utvikle og drifte en vellykket YouTube-kanal. Semesteret avsluttes med et prosjekt i samarbeid med et selskap etter eget valg.

Andre semester starter med et bransjeprosjekt; et kurs som gir dypere innsikt i hvordan kandidater kan utvikle en forretningsmodell og utøve entreprenørskap. Det fortsetter med et spennende emne i SoMe Video, hvor du lærer hvordan du kan nå ut til og engasjere et publikum gjennom organisk videoinnhold og bruk av kreative historiefortellingsteknikker. I emnet Video Advertisement lærer du hvordan du utvikler videoannonser med gjennomtenkt call-to-action rettet mot utvalgte målgrupper i forskjellige sosiale medieplattformer.

I det avsluttende emnet Performance Analytics lærer studentene hvordan de bruker dataanalyseverktøy og performance-rapporter om videoinnhold i digitale kampanjer. I prosjekteksamen skal studentene designe en digital videomarkedsføringkampanje for et spesifikt produkt eller tjeneste og utføre dette for en kunde. Studenten vil produsere betalte annonser for selskapet og utføre en omfattende videostrategi i samsvar med en digital markedsføringsplan.

Emner:

Emner første semester:
• Marketing Strategy and Communication
• Online Video Production
• YouTube Methodology
• Semester Assignment

Emner andre semester:
• Industry Project
• SoMe Video
• Video Advertisment
• Performance Analytics
• Project Exam

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettstudie i videomarkedsføring i sosiale medier

Opptakskrav:
• Generell studiekompetanse eller yrkesrettet utdanning med fagbrev
• Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse

Undervisningsspråk:
Studiet holdes på Engelsk

Lånekassen:
Studiet er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse. NOKUT-akkreditert.