Varme arbeider NBF



Kursarrangør: Brannkompaniet
Sted: Soria Moria konferansesenter
          Oslo, Holmenkollen
Kursadresse: Voksenkollen 60, 0790 Holmenkollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 08:30 - 15:30
Varighet: 1 dag
Pris: 1.850

Vi tilbyr grunnkurs i varme arbeider for bedrifter og enkeltmannsforetak. Kurset er basert på obligatorisk læreplan fra Norsk brannvernforening som administrerer ordningen «varme arbeider». Kurset gir deltagere en fornyelse av sikkerhets sertifikat.

Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse. Vårt formål er å sikre bedriften og den enkelte mot brann, ulykker og uønskede hendelser. Tjenestene er kvalitetssikrede og kan brukes i bedriftens HMS-arbeid.

Målgruppe for kurset
Håndverkere som arbeider på såkalt tilfeldig arbeidsplass med verktøy som avgir varme. Slik som rørleggere tømrere montører taktekkere etc.

Kursmateriell
Kursavgiften inkluderer kursmateriell en enkel lunsj med kaffe/te mineralvann. Obligatorisk slokkeøvelse gjennomføres på alle kurs. Samtlige for øve slokking med bruk av pulverapparat og Co2 apparat.

Eksamen / sertifisering
Kurset avsluttes med en enkel eksamen.30 spørsmål hvorav 21 må besvares riktig for å bestå eksamen. Sikkerhetssertifikatet utstedes fra norsk brannvernforening. Kursavgiften inkluderer ikke avgift til sikkerhetssertifikatet.

Sertifikat sendes digitalt og lastes inn på smart telefon. Du får varsel før sertifikatet
utløper. Det vil si etter 5-fem år.

Vis flere tilsvarende kurs: