Unghundkurs på nett



Kursarrangør: Monas Hundekonsultasjon
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: onsdager kl. 19.00 - 20.00
Varighet: 4 uker
Pris: 1.650

På dette kurset har vi spesielt fokus på trening av “tenåringshunden” (ca. 6 – 24 md). Denne tiden byr ofte på utfordringer fordi det føles som hunden har mistet hørselen og glemt alt den tidligere har lært…

Vil du ha en hund som går pent i bånd, oppfører seg ordentlig og rolig rundt andre hunder og mennesker og kommer på innkalling?

Heldigvis har de ikke glemt så mye, hunden er opptatt av andre ting i denne perioden. Det kan være mye hormoner i sving, utforskertrang og testing av grenser.

I denne perioden er det minst like viktig å fortsette god sosialisering og lære hunden gode vaner og oppførsel. I løpet av kurset vil vi vise deg hvordan du kan gjøre alt dette slik at du får en sosial og velfungerende hund og forebygge problematferd.

Kurset er en naturlig fortsettelse av valpekurset men passer også for deg som ikke har gått kurs tidligere.

Kurset foregår i en egen lukket Facebookgruppe du får tilgang til før kursstart.
Her er det nettundervisning hver onsdag kl. 19.00 i 4 uker + 4 uker med oppfølging. Dersom du ikke har mulighet til å være med på direktesendingen, kan du se videoen i opptak når du måtte ønske.

Du vil også få oppgaver som du skal gjøre med unghunden din, på samme måte som et fysisk kurs. Dersom du ønsker, kan du filme treningen og legge ut i gruppa, eller sende til meg på messenger/mail. Her vil du få konkret tilbakemelding på treningen på samme måte som fysisk unghundkurs. Dette er ikke et krav, men for å få best mulig utbytte anbefales det.

Du vil i tillegg ha tilgang til instruktøren inne i Facebook gruppen 4 uker etter kursslutt. Da får du mulighet til å stille spørsmål, legge ut treningsvideoer eller bare legge ut bilder. Du vil få svar på alle spørsmål fra instruktør også i denne tiden.
Etter kursslutt vil Facebookgruppen bestå så du kan se undervisningsfilmene om igjen om du ønsker det.

Må jeg ha data?
- Nei det trenger du ikke. Det er nok med en telefon og tilgang på Facebook.

Alder: ca. 6 – 24 md
Kursvarighet: 4 uker + 4 ukers oppfølging
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle

Kursinnhold:
• Hundens språk og sanser
• Unghundens atferd og utfordringer
• Sosialisering og miljøtrening
• «Trassalder» og grensesetting
• Avlære hopping og andre unoter
• Roligtrening
• Gå pent i bånd og passeringstrening
• Innkalling
• Mental aktivisering og beriket miljø
• Håndtering