Unghundkurs



Kursarrangør: Dyresenteret i Skoger
Sted: Skoger Dyrehotell
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 18:00 - 19:30
Varighet: 4 kvelder
Pris: 1.195

Vi tilbyr unghundkurs. Kurset vårt bygger videre på det vi lærte på valpekurset. Nå har hunden blitt eldre og det er på tide å komme videre i arbeidet med å få en lykkelig hund som fungerer godt både i nære relasjoner og ute i samfunnet. Kurset går over 2 moduler.

Innhold:

Modul 1)
Består av 4 praktiske treningskvelder der hovedfokus vil ligge på å jobbe videre med kontakt og samarbeide mellom hund og eier. Det vil være viktig for oss å legge grunnlaget for å bygge et godt team. Vi skal også jobbe videre med øvelser som sitt og fot, gå pent i bånd, innkalling, og bli-øvelser.

Modul 2)
Består av 4 treningskvelder der vi jobber med å få en trygg og glad hund ute i den store verden. Vi øker vanskelighetsgraden ved å føre inn nye forstyrrelser og vi skall ut i nye miljøer, skog- og bytur. står på programmet. Mulighet for å delta kun på Modul 1, trene på egen hånd og ta Modul 2 ved neste kursoppstart 4 uker senere.

Målgruppe for kurset:
Dette er et kurs for alle som har gått valpekurs, men også for unghunder som ikke har gått valpekurs tidligere. Det vil bli mulighet for å delta på teorikveld og forkurs for de som ikke har trent tidligere. Dette tilpasses hver enkelt etter behov.

Kursmateriell:
Kiosksalg og mulighet for å kjøpe godbiter og utstyr til hunden i butikken vår.