Tverrfløyte - hjemmeundervisningKursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Bergen
          Hordaland, Bergen
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 700

Vi tilbyr hjemmeundervisning i tverrfløyte. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Innhold:
Tverrfløyten kategoriseres som et treblåsinstrument, da den opprinnelig ble laget av tre. Selve navnet på denne typen fløyte kommer av at den holdes til side under spilling. En tverrfløyte har stort sett et toneomfang fra c1 (eventuelt lille h med h-fot) til c4. Det er mulig å spille toner også over dette, men i vestlig kunstmusikktradisjon blir dette svært sjeldent benyttet. Selve tverrfløyten består av 3 deler som settes sammen, disse kalles hode (eventuelt munnstykke), kropp og fot. Det finnes flere forskjellige typer fløyter i tillegg til den kanskje mest utbredte tverrfløyten i C:

Fløyte er kanskje et av de eldste instrumentene som finnes og ble brukt til forskjellige formål som signalisering, lokking av dyr, o.a. i tillegg til spilling av melodier av mer underholdende karakter. Den eldste fløyten som er blitt funnet så langt er en fløyte laget av et bein tilhørende en ung hulebjørn, med to til fire hull, funnet i Divje Babe i Slovenia og dateres å være rundt 43.000 år gammel.

Pris (1 - 2 elever pr time):
Vi fakturerer 700 - 800 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timesatsen 700 kr. pr. time. For reise på 30 - 60 min t/r blir timesatsen 800 kr. pr. time. Reisetid over 60 min prissettes etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i tverrfløyte

Vis flere tilsvarende kurs: