Tryllekurs - Toastmaster/ konferansierKursarrangør: Sand Entertainment
Sted: Hele landet, Avtales
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Hvorfor ikke kombinere humor, konferansier og magi?

Håvard Sand har lang erfaring som konferansier og toastmaster, hvor han kombinerer denne rollen med en rekke morsomme magiske innslag, i tillegg til profesjonell koordinering med øvrige aktører under middagen.

Foruten at han presenterer spesialskrevne introduksjoner til de ulike talerne og øvrige innslagene, krydrer han kvelden med ulike humoristiske og magiske nummer tilpasset arrangementet. Hvor mange innslag han gjør, avhenger av hvor mye øvrig program det er. Uansett har dere mye morsom, engasjerende og spektakulær underholdning utover kvelden. Gjennom kvelden er det hele tiden en «rød tråd». «Underholdningen var så god at den var verdt hele kvelden» firmaevent for 350 personer i Haugesund, 2014.

I forkant av arrangementet, har vi en dialog om kvelden. Basert på dette lager Håvard forslag på en profesjonell kjøreplan for kvelden, hvor han også har dialog med kjøkkenet og andre involverte. Han har lang erfaring med å lage slike kjøreplaner, slik at kvelden går smidig, varmmaten kommer når den skal og nervøse talere har trygghet ift. når det er deres tur. «Tok alle forberedelser, så vi bare kunne nyte kvelden» Bryllup i Bærum, 2013.

Med Håvard som konferansier eller toastmaster, er du sikret en smidig kveld med mye magi og humor. Det være seg festmiddager, "seminar-middager", bryllup eller andre typer arrangement.

Uttalelser

Brødrene Dahl AS:
Utrolig morsomt. Visste ikke at trylling kunne være så morsomt. utrolig artig at du relaterte ting til Brødrene Dahl. Publikum fikk da en mer følelse av at dette showet var for oss og ikke et hvilket som helst standard-show. Vi er meget fornøyd.

Vis flere tilsvarende kurs: