Tryllekurs - Familieshow / BarneshowKursarrangør: Sand Entertainment
Sted: Hele landet, Avtales
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Håvard Sand arrangerer tryllekurs og workshop for både barn og voksne. Han arrangerer egne kurs i sine showlokaler, men reiser også rundt i hele landet med disse.

Familieshow med fokus på barna, men hvor også de voksne blir lurt
Mye publikumsmedvirkning og flere som hjelper til på scenen

Selv om Håvard Sand i dag har majoriteten av sine show for det voksne publikummet, har han lang erfaring med å underholde for barn, noe han ikke ønsker å gi slipp på. Derfor er han fortsatt stadig rundt i hele landet med sitt familieshow. Det å underholde barn krever ikke noe mindre enn å underholde voksne, men det er helt andre ting en må "spille" på. Det må derfor ikke forveksles med de andre showene Håvard Sand tilbyr.

Håvard Sands familieshow er en opplevelse for hele familien, hvor barna ler av den "dumme tryllekunstneren" og de tror de har avslørt tryllekunstneren, men har de det? I løpet av showet hjelper både barn og voksne Håvard Sand på scenen og det legges vekt på hvor flinke de er til å trylle, og de går derfor ofte tilbake med den følelsen at det var de som tryllet. De ulike trylletriksene krydres også med mye humor, i tillegg til noen vitser som de voksne ler ekstra godt av. Barna som hjelper Håvard Sand får også med seg ballongdyr, og det er de som er de store stjernene!


Ta kontakt for å høre om de ulike mulighetene.


Målgruppe for kurset:
Showet passer veldig godt til barnedager, festivaler, juletrefester osv.

Uttalelser

"Et show med høy kvalitet vi anbefaler!" -Telenor

"Det var et meget bra show, med magi og humor i skjønn forening. Bare positive tilbakemeldinger fra de som opplevde det" -Åkrestrømmen Grendefestival

"Kjempemorsomt trylleshow. Både små og store storkoste seg med dyktig trylling og masse humor. Håvard Sands trylleshow kan trygt anbefales!" -Vardåsen kirke

Vis flere tilsvarende kurs: