Trommekurs - individuell undervisningSted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Falkenborgvegen 37, 7044 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 790 pr mnd

Vi tilbyr trommekurs som individuell undervisning. Vår undervisning er lærerik og artig, og du får et opplegg som er tilpasset dine ønsker og behov, uansett om du er nybegynner eller viderekommen!

Hva lærer du med trommekurs hos oss:

Nybegynner:
• Er du nybegynner lærer du grunnleggende trommeteknikk og rytmer. Du lærer om trommesettet, og hvordan de forskjellige trommene og cymbalene brukes.

Litt øvet:
• Har du erfaring fra før tilpasser vi trommekurset ut fra ditt nivå. Du kan lære flere avanserte trommeteknikker og rytmer, og du kan også komme med egne ønsker for undervisningen.

Hvordan foregår trommekurset:
Trommetimene foregår individuelt en til en med en lærer. Timene blir tilrettelagt ut fra ditt nivå og dine ønsker, så kurset passer like godt for de som er helt nybegynnere som for de mer viderekomne. Våre dyktige trommelærere har deg og din utvikling i fokus, samtidig som vi vektlegger at det skal være artig å gå på trommekurs!

Målgruppe for kurset:
Barn, ungdom og voksne som ønsker individuell undervisning i trommer. Vi har en nedre aldersgrense på 8 år, og vi har også mange studenter og godt voksne som går til våre trommelærere.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Æ like Trondheim private musikkskole fordi æ lære mæ ting utrolig fort, og fordi æ får lov til å lær dem sangan æ sjøl like.
- Julie Hansen, elev