Trafikalt grunnkurs uten mørkedemo



Kursarrangør: Blindern Trafikkskole
Sted: Oslo, Blindern
Oslo
Kursadresse: Apalveien 60, 0371 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 10:00 - 12:30
Varighet: 4 kvelder / 2 helger
Pris: 2.000
Neste kurs: 10.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Praktisk riktig og pedagogisk opplæring sikrer deg den beste opplæring i trafikken, som fører til en veldig lav strykprosent! Som autorisert trafikkskole og medlem i Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund og Trafikkforum følger vi alltid de gjeldene normer for opplæringen.

Innhold:
Alle elever under 25 år må gjennomføre trafikalt grunnkurs før man kan begynne å øvelseskjøre både hjemme og på trafikkskole. Bevis for gjennomført trafikalt grunnkurs må alltid medbringes under kjøring (dette finner du på Statens Vegvesen sine nettsider.

Trafikant i mørke en er en del av trafikalt grunnkurs. Her vil eleven, gjennom teori og forskjellige praktiske demonstrasjoner, oppleve hvordan det er å kjøre i mørket. Kurset varer en kveld og kommer i tillegg til de fire kveldene trafikalt grunnkurs består av. Alle, uavhengig av alder, må ta dette kurset.

Elever under 25 år, som ikke har tatt kurset før 31 oktober, kan ikke fortsette å øvelseskjøre mellom 1 november og 15 mars fram til kurset er gjennomført.

Elever over 25 år må ha gjennomført mørkekjøringsdemonstrasjonen og ha tatt førstehjelpskurs senest tre virkedager før førerprøven. Hvis førerprøven gjennomføres mellom 15 mars og 1 november, har kandidaten frist fram til 1 februar påfølgende år på å delta på mørkekjøringsdemonstrasjonen, da kurset kun holdes i vinterhalvåret. Elever under 25 år som har førerprøve i sommerhalvåret, har frist fram til 31.10 på å gjennomføre mørkekjøringsdemonstrasjonen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker trafikalt grunnkurs uten mørkedemo

Vis flere tilsvarende kurs: