Tegne og malekurs for barn og ungdom (11 - 15 år)Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Senter Syd
          Oslo, Mortensrud
Kursadresse: Lofsrudveien 6, 1281 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager, kl 18:45
Varighet: 9 uker
Pris: 2.600
Neste kurs: 02.09.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr tegne og malekurs for barn og ungdom i aldersgruppen 11 - 15 år. Vi jobber med områdene komposisjon, skygge, perspektiv, abstrakt, figurative, stilleben, fargelære og collage.

Innhold:
Kursets innhold vil tilpasses gruppen og den enkelte elev sine ferdigheter, enten du har tegnet og malt mye, eller er fersk og har lyst til å lære mye nytt. Noen av våre kursledere har hovedfokus på tegning, mens andre legger mest vekt på maling. Første kursdag snakker vi om hva du / dere har lyst til å jobbe med.

F.eks: Vi lar oss inspirere av ting som: et fruktfat - et musikkstykke - et eventyr - et landskap - noe skummelt - en blomsterbukett - en sang - et bybilde - mitt kosedyr - et selvportrett - en fantasi - mine vakreste farger - en dans - en følelse.

Elevene lager fargesirkel og valørskala, lærer å blande farger, komponere å male på hele arket å bruke fantasien og får praktiske råd om metoder, teknikker og innblikk i en malers mange triks og hemmeligheter. Men først og fremst skal vi ha det gøy mens vi maler. Læreren stiller med akrylfarger, pensler og papir. Materialene er av veldig god kvalitet og resultatet er at barna maler flotte malerier. Vi avslutter kurset med en utstilling av maleriene.

Kursleder: Dorota

Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i alderen 11 - 15 år som ønsker tegne og malekurs

Kursmateriell:
Læreren stiller med alt av kunstutstyr. Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell.