SuperOffice - eMarketeer for Viderekommende - bedridtsinterntKursarrangør: Ganske Enkelt AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl 08.30 – 11.30
Varighet: 3 timer
Pris: Avtales

For den som vil lære mer om mulighetene rundt skjemaer og automasjoner i eMarketeer og hvordan dette kan benyttes mot SuperOffice. Kurset er beregnet for personer med kunnskap til eMarketeer fra tidligere bruk.

Det forutsettes også er deltakeren kjenner godt til SuperOffice og funksjoner som prosjekt, utvalg, og interesser.

Vi viser flyten av komponenter gjennom å bruke arrangementsgjennomføring som eksempel. Fra opprettelse av utvalg til e-postinvitasjon med kobling til påmeldingsskjema og automasjoner. Påmeldingsbekreftelser og SMS-påminnelse med kobling til arrangementsapp. Utarbeidelse av app, evaluering i etterkant av arrangementet og automatiseringer.

Kursinnhold: Kurset kommer bl.a. innom skjemaer, automasjoner (mot SuperOffice), forskjellige typer utsendelser, og leads panel i SuperOffice.

Målgruppe for kurset
Bedrifter

Forkunnskaper: For viderekommende som kjenner til, og har erfaring med å bruke eMarketeer fra tidligere, samt kjennskap til grunnleggende SuperOffice-funksjoner.

Vi følger myndighetenes råd til en hver tid i forbindelse med Covid-19, du skal føle deg trygg når du kommer på kurs hos oss. Hvis du opplever symptomer, ber vi deg om å ikke møte opp på våre kurs og gi oss beskjed om dette. I slike tilfeller ser vi bort fra eventuelle avbestillingsgebyr