Spraycan workshop



Kursarrangør: CFSN
Sted: Østfold, Moss
Østfold
Kursadresse: Henrich Gerners gate 10 c, 1530 Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Hele døgnet
Varighet: 2 timer

Spraycan workshop er en morsom måte å lage bilder på. Her kan man spraye et maleri med spraybokser. Kurset passer for barn, ungdom og voksne.

Bestill workshops til skole, fritidsklubber, festivaler, teambuilding og for bedrifter.

Workshopen settes sammen tilpasset dine behov. Velg mellom forskjellige workshops med spraybokser, sjablonger og andre malemedium.

Det males på tykke papirark som tåler spraymaling. Her får man utfolde seg og det man lager kan tas med hjem.

Dette er fin mulighet for å lære mer om maling med teknikker som gir mestring. Man blir kjent med egne ferdigheter og utvikle disse videre med ny kunnskap. Kunst kan brukes til å bevisstgjøre en selv om personlige egenskaper ved å se hva man allerede mestrer. Ved å skape et bilde tar man mange valg, som bruk av farger, komposisjon og materialer. Det å konstruere et bilde er en ofte en prosess fra idè til skisse og videre selve utførelsen. Det kreves disiplin og man kan jobbe med problemløsing i malerier for å forbedre uttrykket.

Kunstneren holder til i Moss. Man kan dra til Moss for å delta på kurs eller man kan bestille et der kunstneren reiser til dere. Et uteområde trengs for å rigge opp maleplater og bord. Holdes kurset inne bør det være i størrelse som et standard klasserom.

Velkommen til en morsom workshop :D