Sporkurs



Kursarrangør: Hundesenteret AS
Sted: Hundesenteret AS (parkering på baksiden av låven)
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Tillerbruvegen 131, 7092 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 1.950
Neste kurs: 27.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr sporkurs. Har du lyst til å lære hunden din å følge et spor og kunne finne gjenstander du har mistet ute? Ønsker du å styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere? Da passer dette kurset for deg!

Innhold:
Spor og søk er en super aktivisering for din hund, nesten alle hunder elsker å bruke nesa og blir glade av å drive med søk! Det er en super aktivitet hvor hunden får bygd selvtillit og opplever mestring. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid dere i mellom samtidig som du kan lære hunden din noe nyttig; nemlig å finne ulike gjenstander og følge et spor. På kurset vil du bli introdusert for hvordan du kan lære hunden din å følge spor (etter mennesker) og søke etter gjenstand.

Målgruppe for kurset:
Dette er et introduksjonskurs som passer for deg som vil bruke spor og søk etter gjenstand for å aktivisere hunden din, eller som vil legge et godt grunnlag for videre trening mot konkurranser. Det krever ingen forkunnskaper og passer for hunder i alle aldre!

Inkludert:
Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn.

Vennerabatt:
Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Vis flere tilsvarende kurs: