Sommerskole - Ta symaskinlappen (8 - 13 år)



Kursarrangør: KreatiVerksted
Sted: Oslo, Røa
Oslo
Kursadresse: Sørkedalsveien 257, 0754 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 15:00
Varighet: 5 dager
Pris: 3290
Neste kurs: 24.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Er du 100% nybeginner ? Eller har du en symaskin men ikke helt sikker hvordan den fungerer ? Bli med på byens beste Sommerskole og lære deg å sy!

Innhold:
Vi lærer deg hvordan symaskinen fungerer, hvordan man trer maskin, spole, innstille stenglengde og brede. Du lærer også om nål og tråd vi bruker til forskjellige stoffer. Underveis øver vi oss på enkle sømmer og skal lage fantastiske vesker, handlenetter, gymbager eller nåleputter. Alt etter hva barna elsker å lage. Hovedfokuset er å gi barna stor mestringsfølelse og mye glede!

I lunsjpausen skal vi være i Hovseterdalen. Her kan barna spise matpakke, slappe av eller være aktivit i tufteparken. Det er mange god grunner til å begynne å sy, men den beste er at du for en ny hobby og tilegner deg ferdigheter du kan ha glede av resten av livet. I tillegg er det ufattelig gøy og stimulerende for hjerne å skape ting fra bunnen av med hendene!

Kursholder: Steffi Moorfeld

Målgruppe for kurset:
Jenter og gutter mellom 8 - 13 år.
Max. 8 deltaker for bra veiledning!

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluder lån av symaskin og alt materiell. Deltagerne skal har med seg matpakker og drikker. Frukt vil bli servert!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Tusen takk for supre sykursdager! Vi er kjempefornøyde og satte stor pris på at vi fikk være med på å velge stoff, hva vi skulle sy og all god hjelp. Gymbagen ble super!!
- Anita Senstad Wathne, Ella og Julie, 11 år

Vis flere tilsvarende kurs: