Sommerkurs i skuespillerteknikkKursarrangør: TeaterStudio
Sted: Oslo Teatersenter, Scenesalen 3. etasje
          Oslo, Tøyen
Kursadresse: Hovinveien 1, 0576 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdag- søndag kl 11:00 - 15:00
Varighet: 4 dager
Pris: 3.950

Bli med på et lærerik, utviklende og underholdende sommerkurs i skuespillerteknikk! Kurset er for deg som har lyst til å lære deg skuespillerteknikk og hvordan du innstuderer en rolle. Det er begrenset antall plasser på sommerkurset. Påmeldingen skjer etter førstemann til mølla prinsippet.

Innhold:
Du vil på skuespillerteknikk kurset lære deg trinn for trinn hva du må gå igjennom for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film.

Metoden du lærer bygger på den russiske teaterpedagogen Konstantin Stanislavskij skuespillermetode. Skuespillerteknikk kurset er også influert av den engelske acting coachen Dee Cannon og de amerikanske acting coachene Howard Fine og Kimberly Jentzen.

Kurset består av en blanding av teaterøvelser, improvisasjonsøvelser og arbeid med forskjellige scener fra teater og film.

Du vil på skuespillerteknikk kurset også lære deg S.M.T. memoreringsteknikk, slik at du raskere og lettere vil kunne huske en tekst utenat.

Skuespillerteknikk kurset er åpnet for alle. Uansett om du er nybegynner, har spilt litt teater eller har holdt på lenge og ønsker en oppfrisking og utvikling av din skuespillerteknikk.

Det er begrenset antall plasser på sommerkurset. Påmeldingen skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Dette er den sjette gangen TeaterStudio arrangerer sommerkurs i skuespillerteknikk på Oslo Teatersenter.

Om kursleder Ingunn Andreassen
Teaterinstruktør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning.
Ingunn har siden 1997 undervist i teater. Hun har hatt regi på over 35 teaterstykker. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater. Hun har siden 2004 drevet Improteater.no som holder kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner og bedrifter.

Ingunn har også skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret) som vant førstepris i den internasjonale radiotaterkonkurransen Prix Ex Aequo. Ingunn Andreassen mangeårige virke som teaterregissør, skuespiller, kursleder i improvisasjonsteater og dramatiker gjør henne til en meget kunnskapsrik teaterpedagog.

Målgruppe for kurset
Kurset er for deg som har lyst til å lære deg skuespillerteknikk og hvordan du innstuderer en rolle. Du vil på skuespillerteknikk kurset lære deg trinn for trinn hva du må gå igjennom, for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film

Kursmateriell:
Prisen inkluderer kursmateriale

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis