Solibri Office Basis - bedriftsinterntKursarrangør: NTI AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr basiskurs i Solibri Office for bedrifter. Kurset gir grunnleggende forutsetninger for å arbeide med en 3D-informasjonsmodell i IFC-formatet i Solibri Office. Gjennom import av en eller flere IFC-filer skaper du din egen 3D-informasjonsmodell.

Innhold:
Målsettingen er at etter kurset kan kursdeltakeren håndtere IFC-modeller i Solibri Office, navigere i modellen, lage snitt og Selection Sets. Kursdeltakeren får kjennskap til regler og kan bruke forutdefinerede regelsett til kontroll av BIM-modellen. Deltakeren kan trekke ut infor¬masjon og mengder på bakgrunn av eksisterende templates. På bakgrunn av kontroller og mengdeuttrekk lages det rapporter i Excel.

Agenda:
• De forskjellige Solibri-produktene
• Import av IFC-modell og kombinering av flere regelsett
• Kontroll av modellen, herunder analyse av resultat, generering av slideshow og uttrekk av rapport
• Uttrekk av mengder med rapporter

I Solibri Office er det mulig å analysere modellen gjennom oppsetning av visualiseringen, navigering, håndtering av objekter, innsette målsetning, legge inn snitt og finne informasjon på objektene. I en mer avansert analyseform kan modellen kontrolleres for feil gjennom bruk av forutdefinerte regelsett. Resultatene fra analysen tolkes, og innsatsområdene isoleres blant annet ved dannelse av slideshows. Informasjon som f.eks. mengder kan trekkes ut. Disse organiseres, visualiseres og rapporteres ved uttrekk av rapport.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Forkunnskaper:
• Kjennskap til Microsoft Windows på brukernivå og gjerne erfaring fra CAD-verdenen. Da IFC-formatet og BIM er sentrale begreper på kurset, er kjennskap til disse områdene en fordel.

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis