Ski & Seil - Din egen turKursarrangør: SeilNorge AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: Avtales
Pris: Avtales

Ta med venner på tur! Vi har flere båter som vi bruker til Ski & Seil, og vi har hatt turer i mange fantastiske områder i nord. Dersom du har en vennegjeng, familie eller annen type gruppe så kan du booke en båt for Ski & Seil.

Dere bestemmer båt, tid og område, og vi stiller med båt, skipper, mat, skiguide. Vi kan også stille med en god kokk ombord.

Innhold:
På Ski & Seil seiler vi inn til foten av fjellheimen, og starter eventyret fra vannkanten! Med båt har vi unik tilgang til de beste stedene og vi forflytter oss enkelt fra sted til sted, og velger fjell og landingssteder ut fra vær og forhold. På alle våre turer har vi med oss erfarne og lokalkjente skippere og skiguider. Skiguiden er med som ressurs og læremester, og gir oss muligheter til å gjøre mer krevende skiturer og bestigninger dersom været, forholdene og gruppens nivå åpner for det!

Ski & Seil er noe italienske og franske skikjørere har holdt på med i Norge i mange år, og noe nordmenn så vidt har begynt å oppdage gledene ved! Vi i SeilNorge har arrangert Ski & Seil på Helgeland, i Steigen, Lofoten, Lyngen, Finnmark og på Svalbard i flere år, og vi tør påstå at vi kjenner mange av de aller beste stedene. Velkommen ombord for en helt spesiell ski- og turopplevelse!

Ta kontakt, vi kommer gjerne med forslag, tips og innspill.