Sjamanistisk drømmearbied



Kursarrangør: Tilbake til urkraften
Sted: Hele landet, Rundt omkring i Sør-Norge
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 3.400

Alle kan lære å huske drømmer og tyde drømmene sine hvis man ønsker det. Du vil ta med deg kunnskapen du allerede har om sjamanisme til å praktisere bevisst drømmearbeid. I tillegg får du mye nytt påfyll slik at du kan bruke drømmearbeid aktivt på deg selv og dine klienter innen helbredelsesarbeid.

Om kurset:
Dette er noe alle kan klare hvis de ønsker det. Vi tenker at det er naturlig at de som ønsker å kalle seg for sjamaner bør ha dette som en viktig del av sitt "repertoar".

Også på dette kurset legger vi mest vekt på praksis fremfor teori. Ettersom vi bruker mindre tid på teoridelen har vi utarbeidet en egen webside til dette kurset som kun kursdeltakerne av SJAMANISTISK DRØMMEARBEID får tilgang til. Der får man mer utfyllende teori (for de som ønsker det) samt råd og tips i forhold til videre fordypning av dette arbeidet.

Vi er også åpen for å lage drømmegrupper hvis det er ønskelig. Der man kan jobbe i sammen i etterkant av kurset. Praktisere i sammen. Det kan man gjøre like godt over avstand. Den "hemmelige" websiden og/eller en egen facebookside kan være et bindeledd for et slikt samarbeid.

Vi vet at drømmearbeid har vært viktig for menneskeheten i flere tusen år. I mange stammer har man også hatt egne drømmetydere. Allerede rundt år 100 e.kr. ga den greske kjente drømmetyderen Artemidoros fra Daldis ut Oneirokritika, boken om drømmene.