Shamanic heart workshop



Kursarrangør: Vaajma Academy
Sted: Max 1 times reise fra Oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag kl 18:00 - 21:00
Lørdag kl 08:00 - 19:00
Søndag kl 08:00 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 4.900

Vi tilbyr shamanic heart workshop. Helt siden tidenes morgen har de vise snakket om natur elementene og om hjertets kraft, om hvordan alt går i sirkel, og at det finnes en overordnet struktur som styrer hele eksistensen.

Sjamaner streber etter å se med hjertet, føle med hjertet og høre med hjertet. Ved å forbinde sansene våre med hjertet blir vi mer sentrerte og er i stand til å leve et helhetlig og sant liv.Hjertene våre er et speil av universet som omgir oss. Gjennom åndelig praksis kan vi lære å se dette speilet tydeligere. I den samiske kulturen og de fleste andre ur-kulturer bruker vi naturen og natur elementene som speil for å finne vår egen natur i oss selv.Når vi utvikler oss på den sjamanistisk stien, begynner vi etter hvert å forstå at alt utenfor oss også er innenfor og omvendt. Vi kommer gjennom det vi kaller den "sjamanistiske labyrinten", en labyrint som egentlig er en mental labyrint bestående av dogmer, fantasi og overtro. Når vi innser dette, begynner vi å se klart, føle klart, høre klart. Klarhet og helhet blir vår normaltilstand. Vi blir i stand til å se hva som egentlig er der, hvem som egentlig er der, se sammenhengene og helheten i livet. Det er derfor vi oversetter ordet sjaman til - den som ser. Alle kan være en sjaman i sitt eget liv, noen kan være en sjaman for noen andre, og noen kan være det for flere. Uansett så begynner det med ditt eget hjerte og ditt eget livs kall.

Bli med oss på en magisk og transformerende helg med et dypdykk inn i sjamanens verden, naturelementene og kraften i ditt eget hjerte!- Meditasjon, stillhet, bevegelse- Indre og ytre natur - Transformerende hjerte arbeide- Bli kjent med naturelementene- Lær ur-gamle selv-healing metoder- Finne din indre kraft

Helt siden tidenes morgen har de vise snakket om natur elementene og om hjertets kraft, om hvordan alt går i sirkel, og at det finnes en overordnet struktur som styrer hele eksistensen.Få har forstått det de snakket om, og visdommen om hvordan ting henger sammen har derfor vært forbeholdt de få. Vi går inn i en ny tid ( vi er allerede der ) hvor visdommen er tilgjengelig for oss alle.

De fleste av oss ser også at de gamle strukturene samfunnet og livet vårt er bygget på ikke lenger er bærekraftig. Men hva nå?

I den nye tiden har ikke en en eller noen få hele svaret, men vi holder alle brikker i det store mysteriet - puslespillet vi kaller livet. Nå vi møtes i en sirkel, jobber sammen og deler vår brikke, starter en prosess og brikkene faller på plass.

Vi legger til rette for en dypt transformerende helg, hvor vi sammen skal dykke dypt inn i elementene luft, vann jord og ild, og ved hjelp av urgamle metoder satt i en moderne kontekst, lære å lytte til vår indre mytologi, bruke natur elementene til å vekke hjertets kraft, helbrede oss selv på et fundamentalt plan og skape harmoni og glede i vårt liv, i det moderne samfunnet. Er du klar til å trå inn i din kraft og ble en bevisst medskaper av livet?

Litt om Kjetil og Daniella
Kjetil Kvalvik (43) er fra Finnmark og er av samisk/norsk avstamning. Samisk sjamanisme og en dyp kontakt med naturen og åndeverden har vært en naturlig del av livet hans så lenge han kan huske.Etter en livs-transformerende opplevelse i 20-årene begynte han å jobbe som healer og terapeut. Han har reist mye rundt i verden og søkt etter redskaper til personlig- og spirituell utvikling. Han er inspirert av både verdens sjamanismen, Taoismen og yogisk praksis og filosofi, og er utdannet innen flere forskjellige healing modaliteter. Hans spesialitet er kraniosakralt arbeide som kan spores tilbake til en urgammel sjamanistisk healing praksis som omtales som "kunsten å lytte". Han har over 10.000 timers hands-on erfaring med klienter og studenter som han deler sine erfaringer av, og han har drevet sin egen skole siden 2009, hvor han utdanner healere og terapeuter Han har ledet forskjellige workshop, retreats og kurs både i Norge, Tyskland, Sverige, Spania, India og Italia og andre steder gjennom de siste 15 årene.

Daniella kommer fra Nord-Sverige og har vokst opp i syd-samisk kultur i området rundt elven og sjøen Vaajma som ligger geografisk midt i Skandinavia. Allerede fra hun var lite barn ble hun tatt med ut i naturen og lærte om natur forståelse og kultivering av naturressurser av sine foreldre. Hun er utdannet innen opera og martial art i tillegg til yoga og har drevet sitt eget yogastudio i mange år og er en erfaren og inspirerende yogalærer og som tar deg med på en unik reise inn i ditt indre landskap.

Hva må du ha med:
Liggeunderlag/skinn og et pledd.Klær etter vær. Både inne og ute klær som er lett og ledig. Vi kommer til å ha seremonier utendørs og jobbe en del direkte med naturen hvis været tillater det. Ta med deg noe fra naturen for å legge i alteret i midten av sirkelen, en stein, blomst, frukt, sopp, frø, kongle eller hva det måtte være du føler du skal bringe inn i sirkelen. Dette vil etterpå bli gitt tilbake til naturen.

Ta også med deg et personlig totem. En stein, smykke, symbol eller noe du bruker for å minne deg på det som er viktig i livet. Har du ikke noe sånt, så er det en god mulighet til å skaffe seg det. Under helgen lader vi opp disse med ny energi i alteret vi bygger opp energien i sammen.

Mat:
Vi serverer god, enkel og næringsrik mat under helgen.Kveldsmat/middag fredag Suppe/gryte og brød.Havregrøt og musli til frokost lørdag og søndagVegetarisk suppe med salat til lunsj begge dager.Vegetarisk gryte med salat til middag lørdag. Ta gjerne med snacks til deg selv og å dele med dine nye venner

Vis flere tilsvarende kurs: