Seiling som teambuilding-aktivitetSted: Oppmøtesteder Aker Brygge, Sandvika, Fornebu, Leangbukta, Drøbak, Son, Moss, Tønsberg m.fl.
          Akershus
Kursadresse: Munchs gate 9, 0165 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr seiling som teambuilding-aktivitet - en fin måte å bli kjent på. Har dere nyansatte eller ny ledelse vil en dag med seilkurs være en fin form for teambuilding der dere blir kjent i et nøytralt miljø. Også fint ved sammenslåing av bedrifter, der de ansatte skal bli fort kjent.

Oslo Seilskole tilbyr seilkurs for bedrifter som ønsker å ta med styret, ledelsen eller de ansatte på en aktivitet utenom det vanlige. Seiling er en sosial aktivitet som gir deltakerne en ny og hyggelig opplevelse. Man kommer inn i en setting som krever godt samarbeid og god kommunikasjon.

Oppgavene om bord fordeles uavhengig av roller i arbeidslivet. Her vil sjefen måtte prøve seg som "fokkeslask", mens "gutta på golvet" står til rors. Oppgavene rullerer riktignok, slik at alle får prøve seg på alt. Etter en dag eler to begynner seilingen å sitte: nå kan dere snart seile skuta på egenhånd!


Mange muligheter og alternativer:

Sommeravslutning:
Leter dere etter noe artig å gjøre som en sommeravslutning før ferien? Hva med å kombinere et lynkurs i seiling med ankring, god mat og godt humør! Vi kan la et cateringfirma stå for maten, slik at dere kommer til “dekket bord”.

Ypperlig for kurs og møter:
Gjør noe ekstra ut av neste styremøte, salgsmøte eller kurs for ledelse og ansatte ved å enten ta møtet om bord i båten (mens skipperen tar seg en tur på land), eller book et møterom på et hotell langs Oslofjorden. Mulighetene er mange: hovedpoenget er at alle skal komme oppmuntret og inspirert tilbake, med god og gjerne bedre relasjon til de andre som var med på kurset.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter som ønsker seiling som teambuilding-aktivitet
Med eller uten overnatting:
Kurset kan tas i løpet av 1, 2 eller 3 dager. På et 2-dagers kurs kan det legges til rette for at folk overnatter om bord, eller på et hotell langs fjorden. Båtene vi bruker har 3 - 5 doble lugarer: størrelsen avhenger av opplegg, behov, ønske og antall deltakere. Her er det duket for et hyggelig opphold om bord! Et alternativ til å overnatte i båten er å overnatte på steder som Holmsbu Spa & Resort, Oscarsborg Hotel & SPA, eller Son Spa & resort. Alle steder kan man legge til med båt i marina utenfor hotellet.

Konfliktløsing gjennom seiling:
Sliter dere med dårlig kommunikasjon eller pågående konflikter? Ta et grep for å løse konflikten først som sist, gjennom å ta et seilkurs sammen. Vi leier gjerne inn en person med spesiell interesse og evne innen konfliktløsing og diplomati, og blir gjerne med på å komme med upartiske innspill og kloke ord i fm. utfordringer som det kan ta tid å komme til bunns i.

Seiling som fast bedriftsaktivitet:
Ønsker du å tilby ansatte eller kollegaer en sammensveisende aktivitet kan seiling være midt i blinken for dette. Vi setter opp et seilkurs for ansatte i din bedrift eller ditt bedriftsidrettslag, og kan leie ut båt for tur og regatta til grupper som enten har minst èn kvalifisert skipper, eller vi stiller med skipper. Med seiling hver 2., 3. eller 4. uke vil de ansatte / kollegaer kunne etablere god kontakt og gode vennskap. Man får fort følelsen av bedre tilhørighet, og moralen stiger slik at samarbeid blir bedre bedre og alle føler seg godt ivaretatt i din / sin bedrift.