Sangundervisning



Kursarrangør: Skala Musikkskole
Sted: Skala Musikkskole
          Akershus, Frogn / Drøbak
Kursadresse: Ullerudbakken 44, 1440 Drøbak (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Bærer du på en hemmelig drøm om å bli popstjerne, eller ønsker du deg solistoppgaver i koret ditt, kanskje du er glad i å synge og har lyst på en ny hobby? Det kan være mange grunner for å oppsøke en sangpedagog.

Stemmen er en del av personligheten og den er like genuin som fingeravtrykket ditt. Det som skiller stemmen fra andre instrumenter er at vi ikke bare kan kjøpe en ny, vi må gjøre det beste ut av det vi har. Og vi har store muligheter!

Det er utrolig hvor mye riktig teknikk og øvelse kan utvikle stemmen vår. Det er en spennende prosess å oppdage og utforske sin egen stemme!

Individuell undervisning
Som sangpedagog vil jeg tilrettelegge en individuell undervisning, med øvelser som vil styrke og utvikle stemmen din. De fleste synes det er litt ubehagelig å synge alene for en sangpedagog, men det er noe du venner deg til, ikke la det hindre deg. Du vil lære øvelser, men det er også viktig at du får synge sanger du er glad i. Derfor passer jeg på at vi alltid har tid til å synge på timen og jeg akkompagnerer deg på piano.

Vis flere tilsvarende kurs: