Sangkurs - individuell undervisningSted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Falkenborgvegen 37, 7044 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 790 pr mnd

Vi tilbyr sangkurs som individuell undervisning. Våre dyktige sangpedagoger tilbyr sangtimer til barn, ungdom og voksne - nybegynnere og viderekomne. Med et sangkurs hos oss får du utviklet stemmen din, samtidig som sanggleden står i hovedfokus.

Hva lærer du med sangkurs hos oss:

Nybegynner:
• Er du nybegynner lærer du grunnleggende sangteknikk, hvordan du bruker stemmen riktig, samt massevis av sanger.

Litt øvet:
• Har du erfaring fra før tilpasser vi din sangundervisning ut fra ditt nivå. Du lærer flere sanger og sangteknikker, og våre sangtimer tar utgangspunkt i dine ønsker og musikkinteresser, samt undervisningsstoff din sangpedagog finner relevant.

Hvordan foregår sangkurset:
Sangtimene foregår individuelt en til en med en sangpedagog, eller du kan gå sammen med en venn. Er det forelder / barn, kan dere også gå sammen. Sangtimene blir tilrettelagt ut fra ditt nivå og dine ønsker, så kurset passer like godt for de som er helt nybegynnere som for de mer viderekomne. Våre dyktige sangpedagoger har deg og din utvikling i fokus, samtidig som vi vektlegger at det skal være artig å gå på sangkurs!

Målgruppe for kurset:
Barn, ungdom og voksne som ønsker individuell sangundervisning. Vi har en nedre aldersgrense på 8 år, og vi har også mange studenter og godt voksne som går til våre sangpedagoger.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Æ like trondheim private musikkskole fordi æ lære mæ ting utrolig fort, og fordi æ får lov til å lær dem sangan æ sjøl like.
- Julie Hansen, sangelev

Vis flere tilsvarende kurs: