Sangkor - gruppel undervisning



Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 750 pr semester

Våre dyktige sangpedagoger tilbyr sangkor til barn, ungdom og voksne - nybegynnere og viderekomne. Med å delta i våre kor får du utviklet stemmen din, samtidig som sanggleden står i hovedfokus.

Kor.
Skolen har lenge ønsket å starte kor. De fleste som har deltatt i sangkor stortrives med konseptet. Synge sammen med flere. Skolen ønsker at dette skal være et tilbud først og fremt for ALLE elevene, instrumentelever, sangelever, foreldre og andre som har lyst. Koret vil bruke det største rommet (innerst i gangen ved kjøkkenkroken) og det vil være begrenset med plasser, så her må man bestemme seg fort om man har lyst å prøve. Skolen setter opp dette som et sosialt, lærerikt, artig og et supplement til skolens individuelle undervisning. Vi vil at koret skal være et null profitt tilbud, og setter prisen så lavt vi kan. Pris pr semester: skolens elever kr 500,- andre kr 1500,-
Barnekoret vil ha fokus på å skape glede og vennskap gjennom sang. Synger både gamle og nye sanger på norsk, raske og rolige. Øver oss på å synge riktig rytme, og jobber med bevegelser til sangene hvis barnet vil det. Lærer oss nye sanger, og elevene får selv bidra med bevegelser eller forslag til sangvalg.

Juniorkoret vil jobbe med både norsk og engelsk, og se på forskjellige sjangre etter interesse. Vil jobbe med å synge rent, og lytte til de i rundt seg samtidig som hver enkelt bidra, for å kjenne på nært samarbeid med de rundt seg. Vil også jobbe med formidling, og elevene står fritt til å foreslå sanger de selv er interessert til å jobbe med, og bidra solistisk. Hovedfokuset her er også å skape glede gjennom å samarbeide med musikk.

Voksenkoret vil starte fra nybegynnernivå, og passer fint for de som vil synge gamle sanger, lære nye, være sosial, eller er interessert i hvordan stemmen fungerer og kan brukes. Timene vil inneholde vokalteknikk, språk og moro.

Det blir 3 kor. Vi setter opp ca alder, lærer kan korrigere litt på dette hvis det blir nødvendig. Korene øver onsdager. Barnekoret alder 8-12 år kl 17:30-18:15. Juniorkoret alder 12-16 år kl 18:30-19:30. Voksenkoret alder 16-100 år kl 19:45-21:00. Vi starter onsdag den 5 februar. Påmelding pr mail kontaktkrøllalfatrondheimmusikkskole.no

Målgruppe for kurset:
Barn, ungdom og voksne som ønsker individuell sangundervisning. Vi har en nedre aldersgrense på 8 år, og vi har også mange studenter og godt voksne som går til våre sangpedagoger.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Æ like trondheim private musikkskole fordi æ lære mæ ting utrolig fort, og fordi æ får lov til å lær dem sangan æ sjøl like.
- Julie Hansen, sangelev

Vis flere tilsvarende kurs: