Sang i SFO, skoler og barnehager



Kursarrangør: Marianne Kostøl
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Kursadresse: Rognstien 38, 2817 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Har du noen gang prøvd å plystre en sang når du er i nærheten av andre? Da har du erfart at du aldri får plystre sangen ferdig i fred. Det samme opplever vi med nynning og sang. Sang smitter, men det må finnes en smittekilde. Vi du være den smittekilden?

Innhold:
Dette er et kurs der noen av målene er å bidra til å gi barn større trygghet i forhold til egen sang, større sangglede og økt kjennskap til norske kulturtradisjoner. Du får veiledning i bruk av metodikk og får prøve ut forskjellige aktiviteter til sang, gjenoppfriske de gamle tradisjonelle sangene og kanskje lærer du noen sanger du ikke kjente fra før. Du får også med deg et kurshefte spekket med gode idéer og en cd med sanger.

Kurset gir deg massevis av idéer, inspirasjon og glede som du vil dra nytte av i hverdagen sammen med barn. Med sangen som hjelpemiddel i alle praktisk / estetiske fag og anledninger får du også et godt utgangspunkt til tema- og prosjektarbeid.

Dette er ikke et sangkurs, men det gir deg massevis av påfyll, inspirasjon og idéer til aktiviteter knyttet til sang. Det er et praktisk, aktivt og lekende kurs med utgangspunkt i de norske tradisjonelle sangene. Du gjenoppfrisker gamle sanger, noen med ny vri, og lærer noen nye. Vi synger og dramatiserer med og uten hånddukker, danser og maler sanger.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot voksne. Kurset holdes i samarbeid med Norsk Viseforum og Norsk Musikkråd.

Vis flere tilsvarende kurs: