STS - High School exchange Canada



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, Canada
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 10 måneder
Pris: 268 500

Vakkert landskap og åpne vidder. Canada er verdens nest største land, og innbyggerne er vennlige og imøtekommende. Det er lett å forstå hvorfor landet tiltrekker seg mange internasjonale studenter. Fra Quebec til British Columbia, til byer som Montreal, Toronto, Ottawa og Vancouver - Canada har alt!

Et vinterparadis
Du kan tenke på Canada og forestille deg snødekte fjell og vinteraktiviteter. Kanskje du har drømt om å stå på ski i Whistler eller Rocky Mountains. Ja, Canada er et vinterparadis og absolutt stedet å reise til dersom du elsker snø. Den flotte naturen tilbyr imidlertid et bredt spekter av morsomme utendørsaktiviteter hele året. På våren og sommeren florerer det av festivaler, og folk feirer over hele landet. Ikke minst på Canadas nasjonaldag, Canada Day, 1. juli.

En språk-bonus
Canada er et tospråklig land, noe som betyr at det har to offisielle språk. Engelsk er det mest vanlige, men for en stor del av befolkningen er fransk morsmålet. Som utvekslingsstudent i Canada får du muligheten til å lære begge deler. Dra til Canada og velg en engelsk, en fransk eller en tospråklig opplevelse!

Skolelivet i Canada
Digitale medier, opplevelsesturisme, ridning eller ishockey. Ja, dette er eksempler på skolefag du kan fylle tidsplanen din med på High School i Canada. Det canadiske skolesystemet har et utmerket rykte. Samtidig tilbyr de canadiske skolene mange av de beste elementene fra det amerikanske skolelivet, som gule skolebussene, prom og homecoming. Det er vanligvis et nært forhold mellom lærere og studentene, og dette bidrar til en positiv atmosfære som vil få deg til å føle deg velkommen.

Det canadiske skoleåret
Den canadiske skolen er tolvårig, hvor High School utgjør de fire siste. De fleste utvekslingsstudenter blir plassert i år 10, 11 eller 12. Plassering vil avhenge av alder, tidligere karakterer og lokale skoleregler. Skoleåret starter i september og slutter i juli, med juleferie i desember og ”spring break” i mars. I tillegg til disse feriene vil du ha flere langhelger, noe som er perfekt for å utforske ditt nye hjemsted.

Velg mellom Classic og Select
Et år i utlandet er et springbrett for å nå ditt fulle potensial. Fremtiden er i dine hender. Velg reisemål, send inn søknad, og gjør deg klar. Du kan velge mellom Classic og Select. STS High School Classic er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet på high school-nivå. Det er det perfekte programmet for deg som vil ha en autentisk high school-opplevelse i utlandet og er klar for alle de overraskelsene og erfaringene det innebærer. Basert på profilen din plasserer vi deg hos en vertsfamilie og en skole i landet du har valgt. Du blir også satt i den mest passende klassen for din alder, dine språkferdigheter og ditt akademiske nivå.

Hvis du velger STS High School Select, har du utenlandsoppholdet helt i dine egne hender, og du velger selv nøyaktig den skolen du skal gå på. Hvis det er bestemte fag du vil ta (kunst, media, språk) eller sporter eller instrumenter du ønsker å spille, eller om det rett og slett er et bestemt område du ønsker å bo i, finner du nøyaktig det du er på utkikk etter i vårt store tilbud av Select-skoler.

Bare husk at uansett hva du velger, vil begge alternativene gi deg det beste året i livet ditt!

Vis flere tilsvarende kurs: