STS - High School exchange Australia



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, Australia
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 10 måneder
Pris: 169 500

Australia er et moderne land med spennende storbyer. Men det er også et stort kontinent med fantastisk dyreliv, korallrev, snødekte fjell og store åpne områder. Her finnes både ørken og regnskog, to motsetninger som viser at Australia har alt! Kontakt oss for priser

Australia er et land med et variert landskap. I tillegg til de velkjente byene, strendene og dyrelivet, finner du også fantastiske korallrev, snødekte fjell, ørkener og regnskoger - totale motsetninger som tydelig viser at Australia har alt. Turen er lang, men definitivt verdt det!

High School Classic
High School Classic er det tradisjonelle high school utvekslingsprogrammet som de fleste av våre elever velger. Det er det perfekte programmet for de som ønsker en genuin high school opplevelse i utlandet, og som er villig til å omfavne de overraskelsene det kan bringe. Slik fungerer det: Basert på din profil matcher vi deg med en vertsfamilie og skole, og den beste delen er at det kan være hvor som helst i Australia. Hvis du er åpen for eventyr og villig til å la deg bli overrasket av utvekslingsopplevelsen er dette programmet for deg.

Velg ditt eget eventyr med Select
STS High School Select er valget for deg som ønsker å bestemme deg for hvilken skole og by du vil studere i. Det betyr at du som utvekslingselev selv kan bestemme hvordan du vil at utvekslingsåret ditt skal være. Fortell oss hva du ønsker deg av utvekslingsåret ditt i Australia, så hjelper vi deg med å finne den perfekte skolen. Ta sjansen og begi deg ut på et læringseventyr!

Vis flere tilsvarende kurs: