SSCP - System Security Certified Practitioner



Kursarrangør: Experis ManpowerGroup
Sted: Oslo, Tøyen
Oslo
Kursadresse: Lakkegata 53, 0561 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 5 dager
Pris: 22.500

Vi tilbyr kurs i SSCP - System Security Certified Practitioner. Målet med kurset er at man skal forstå og kunne anvende kunnskapene fra pensumet i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs. Experis Ciber AS hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering som SSCP.

Innhold:
SSCP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, men dekker også skytjenester. Kurset er rettet mest mot «hands on» personell som utfører sikkerhetsoppgaver i sitt daglige virke. SSCP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:

• Access Controls
• Security Operations and Administration
• Risk Identification, Monitoring and Analysis
• Incident Response and Recovery
• Cryptography
• Network and Communications Security
• Systems and Application Security

Som sertifisert SSCP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i datasenter og skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Som sertifisert SSCP du bli medlem av (ISC)², og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy og nettverk muligheter.

Målgruppe for kurset:
SSCP kurset er rettet mot erfarne konsulenter og fokuserer på arkitektur, design, ledelse og risikostyring for skytjenester.

Kursmateriell:
Kursmaterialet er på engelsk

Eksamen / sertifisering:
Engelsk eksamen. 3 timers regulær eksamen, ingen hjelpemidler tillatt. Eksamen kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson Vue godkjent testsenter.

Vis flere tilsvarende kurs: