Russisk - nybegynnerkurs nivå A0Kursarrangør: Russisk.no
Sted: Språkskolen Russisk.no &Metodius DA
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Majorstuveien 13A, 0353 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager og onsdager, kl 09:00 - 10:30
Varighet: 22 timer
Pris: 4.999

Vi tilbyr introduksjonskurs i russisk for nybegynnere nivå A0 - første steg mot russisk «overlevelsesnivå». På kurset lærer du alfabet og grunnleggende russisk uttale mm. Undervisningen blir i små grupper (fra 2 til 6 - 8, maks 10 deltagere) i alle nivåer, fra null til aller høyest nivå.

Innhold:
Kurset tar ett semester og er grunnlag for videregående kurs her hos oss. Videregående kursene er bygget slik at man ikke kan ta høyre nivå før man har fått kjennskap til det forrige. Totalt er det 5 nivåer utenom nybegynnerkurs. Det å oppnå disse nivåene tar ulik antall semestre. Hvert nivåkurs utenom nybegynnerkurs kan avsluttes med test som vi arrangerer sammen med testsenteret i Stats Lomonosov universitetet i Moskva. Det å ta test i slutten av hvert nivå er ikke obligatorisk.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære russisk

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper


Eksamen/sertifisering:
Nybegynnerkurset gir ikke mulighet til eksamen - første mulighet for å dokumentere kunnskapene er når en har tatt kursene på elementærnivå.


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
Jeg har tidligere prøvd å lære meg litt russisk, men det var med dette kurset at jeg fikk et gjennombrudd. Det var en klar plan og metode bak alt vi gjorde, og jeg følte tydelig at jeg beveget meg fremover fra uke til uke. Zoia er en veldig dyktig lærer. Hun forklarte alt på en pedagogisk og forståelig måte, og gav seg ikke før hun var sikker på at jeg skjønte det. Dette kurset gjorde det gøy å lære russisk.
- Milana Knezevic