Rideskole på Blixland



Kursarrangør: Blixland Hestesenter AS
Sted: Tomter
          Østfold, Hobøl
Kursadresse: Blixland Gård, 1825 Tomter (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år

Rideskolen har et bredt og godt tilbud til ryttere i nesten alle aldre. Vi tilbyr alt fra nybegynnerkurs til sprangtimer for viderekomne. Max. 6 elever på hver time. Timene er lagt opp slik at hver enkelt elev får god og helhetlig oppfølging på veien frem til å bli en bedre rytter.

På de vanlige kursene legges det vekt på god grunnridning, og vi trener dressur, sprang og rir på tur. Noen kurs er mer spesialiserte, og konsentrerer seg om dressur eller sprang.

Praktisk Info:
Rir man på nybegynner eller lett øvet parti, blir en del av undervisningen i stallen, der man skal lære å håndtere, stelle og sale på en hest. Sikkerhet i omgang med hest vektlegges. Rir man på noe øvet eller øvet parti, regner vi med at eleven kan stelle og sale på den heste de skal ri, og elevene møter da til timen med ferdig påsalt hest.

Man melder seg på for et år av gangen, men det er mulig å melde seg av i forkant av ny fakturering.Vi fakturer kvartalsvis, altså fireganger i året. Vi gjør oppmerksom på at påmelding til hvert kvartal er bindende. Man må melde i fra min. 2 uker før neste fakturering dersom man vil slutte på kurset.

Vis flere tilsvarende kurs: