Redningsdykker - Rescue Diver



Kursarrangør: Dykkeskolen.no
Sted: Dykkeskolen.no
          Østfold, Fredrikstad
Kursadresse: Rikulfsvei 16, 1655 Rolvsøy (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 3.990
Neste kurs: 07.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i redningsdykker - Rescue Diver. Hvis du ønsker å bli en sikrere dykker for de du dykker sammen med, samt bli trent på hvordan du hånterer ulykker og situasjoner som kan oppstå i og utenfor vannet, så anbefaler vi vidregående kurs som Rescue Diver.

Å dykke sammen med en redningsdykker (rescue diver) er en stor trygghet for "buddyen", på redningsdykkerkurs lærer du livreddende førstehjelp, bruk av oksygen og trener på realistiske scenarioer som kan møte deg på dykketur.

Etter endt kurs opplever de fleste seg som sikrere dykkere og ikke minst som bedre meddykkere! Man lærer seg å ta bedre vare på seg selv og andre, og takle situasjoner som kan oppstå under dykking.

(Dersom du ikke har gjennomgått et førstehjelpskurs (basal Hjerte- Lunge redning) de siste to årene, må du ta vårt førstehjelpskurs (Emergency First Response) som holdes i forbindelse med redningsdykkerkurset.

Dette er et alminnelig førstehjelpskurs som er en nødvendig forutsetning for riktig utførelse av øvelsene i sjøen på redningskurset. I tillegg er dette kurset utrolig nyttig i hverdagen til bedre løsing av store og små ulykker. Kurset går over to ettermiddager og er lagt opp med mye praktisk førstehjelpstrening!

Målgruppe for kurset:
Av forkunnskaper kreves:
• Advanced Open Water eller tilsvarende
• Bevis på hjerte/lungeredning eller ta EFR før sertifisering

Minimumsalder for å delta på kurset er 15/12 år.

Kursmateriell:
Skal du anskaffe dykkerutstyr kan vi gi veiledning, slik at du kan være trygg på å få kvalitetsutstyr fra norske importører beregnet for norske forhold og som vi har personlig kjennskap til.