Rallylydighetstrening m/NRL-godkjent instruktør - privattrening



Kursarrangør: Aniport
Sted: Nesbyen
          Akershus, Nes
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 trening
Pris: 390 pr trening

Jeg tilbyr privatundervisning i rallylydighet. I hundesporten rallylydighet er glede, samspill og gode holdninger det viktigste. Rallylydighet er en morsom sport som kombinerer momenter og øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Sporten passer for hunder fra valp til senior.

Litt om meg:
Mitt navn er Emma Lein, og jeg er en aktiv hundeentusiast på 28 år fra Nesbyen i Hallingdal. Jeg er utdannet hundeinstruktør, godkjent rallylydighetsinstruktør ved NRL og hjelpetrener førerhund. Jeg har to golden retrievere og en kleinspitz. For meg har hund blitt en livsstil og jeg tilbringer mesteparten av fritiden min sammen med med hundene på hundetrening, kurs eller lange turer i skog og fjell.

Mine kvalifikasjoner:
Jeg er utdannet hundeinstruktør ved Hundesenteret, hjelpetrener førerhund og godkjent rallylydighetsinstruktør ved Norsk Rallylydighetsklubb. Jeg konkurrerer aktivt i rallylydighet selv med egne hunder.

Hvem det passer for:
Treningen passer for alle fra helt nybegynner til og med klasse 3 i rallylydighet

Maks antall: 1 dyr om gangen

Hva du skal ta med:
Ta med halsbånd, kobbel (ikke flexibånd), fantastiske godbiter, yndlingsleken (om hunden er glad i å leke) og ikke glem hunden :)

Ekstraservice:
Jeg har rallylydighetsskilt, skiltholdere og kjegler til låns

Gruppen består av:
Om du har familie / kjæreste / samboer som ønsker å være med på treningen som observatører er dette i orden.

Lokasjon:
Jeg holder til i Nesbyen kommune i Hallingdal (Viken), et område med tallrike turmuligheter. Jeg har en stor, inngjerdet tomt som fungerer godt til hundetrening.