Psykologi 2 - privatistKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Drammen
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Torgeir Vraas Plass 4, 3044 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 140 timer
Pris: 11.800

Vi tilbyr kurs i psykologi 2 som privatist. Har du sett på en reality-serie og lurt på hvorfor deltakerne oppfører seg som de gjør? I psykologi 2 vil du blant mye annet få forståelse for hvordan grupper fungerer og hvordan omgivelsene kan påvirke måten vi oppfører oss på.

Kursinnhold:
Psykologi er et fag som i stor grad er opptatt av enkeltindivider, men alle individer lever på en eller annen måte i felleskap med andre. Ingen av oss er upåvirket av våre omgivelser. Vi lar oss påvirke av reklame og tv-serier, men hvorfor? Noen ganger er vi snille, andre ganger slemme, men hvorfor? Du lærer for eksempel om hvilke mekanismer det var som fikk tyskerne til å marsjere i takt under nazistenes fane, og hva som gjør at mennesker kan begå grusomheter mot andre.

Psykologi 2 gir deg kjennskap til forskning som er gjort på blant annet disse spørsmålene. Sammen med Psykologi 1 utgjør Psykologi 2 en fordypning innen samfunnsfag, språk og økonomi.

Eksamen:
Eksamen i Psykologi 2 er skriftlig

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17 % studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33 % studiebelastning.

Målgruppe:
Alle som ønsker kurs i psykologi 2

Vis flere tilsvarende kurs: