Privatundervisning i kinesisk



Kursarrangør: Lingu
Sted: Lingu Oslo
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: fra 1 - 48 timer
Pris: fra 500

Vi tilbyr privatundervisning i kinesisk (mandarin) med en personlig språklærer. Vi lager en individuell kursplan tilpasset dine behov, utfordringer og interesser. Kurset passer perfekt for deg som liker å studere på egenhånd, men ønsker noe hjelp fra en profesjonell lærer.

Innhold:
Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som skreddersys dine personlige behov og utfordringer. Kurset følger derfor ikke et forhåndsdefinert pensum. I stedet vil læreren din lage en individuell kursplan for deg, noe som gjør det mulig å nå målene dine raskere og enklere enn om du studerer på egen hånd eller sammen med andre i en gruppe.

Du kan velge mellom følgende emner:
• Kinesiske skrifttegn
• Muntlig og dagligdags kinesisk
• Grunnleggende grammatikk
• Uttaletrening
• Bygge vokabular
• Andre emner du har lyst til å lære mer om

Timeplan:
Du bestemmer timeplanen selv - sammen med læreren din. En time er en skoletime på 45 minutter. En vanlig undervisningsøkt er 2 skoletimer, altså 90 minutter. En kartleggingstime er 45 minutter.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privatundervisning i kinesisk (mandarin). Undervisningen blir tilpasset dine behov og dine utfordringer.

Er du ny student hos Lingu:
Er du ny student hos oss, anbefaler vi at du starter med en kartleggingstime. Dette er en 45-minutters økt sammen med din personlige språklærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset. Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere mål for kurset. Deretter vil du få en profesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målet ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille et kursopplegg som passer dine behov best mulig.

Vis flere tilsvarende kurs: