Privattimer på skolehester på lørdager og i ferier



Sted: Dikemark
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slottsberget 9, 1385 Asker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: fra 580

Vi tilbyr privattimer på skolehester på lørdager og i ferier. Dette er en dressurtime med inntil 4 ryttere. Prisen inkluderer instruksjon og leie av skolehest. Kurs med eksterne instruktører har egne priser. Vi kan tilby ridetimer på flere nivåer.

Studer vår ukeplan på hjemmesidene for nærmere informasjon om tider og nivå på de forskjellige ridetimene. En ridetime varer i 45 minutter - hvor de første 5 minuttene går med til oppsitting og å komme seg ut på sporet. Deretter har vi 35 min. effektiv rideundervisning, hvoretter vi avslutter med 5 min. avskritting. Mindre trente ryttere må påregne å bruke litt ekstra tid på å stille stigbøyler, komme seg opp på hesten, osv. Dette skal vi også lære!

Det er én måneds oppsigelse på ridetimen fra den første i neste måned. Du vil få en giro for ridetimen hver annen måned. Ønsker du å betale for færre timer av gangen kan du selv dele opp fakturaen. Ønsker du å betale for flere måneder av gangen kan du selvfølgelig også gjøre det.

Medlemskap i klubben er obligatorisk for alle elever med fast time. Når du melder deg på en fast ridetime (eller flere) i uken, har du denne helt til du sier den opp. Vi vil også kunne tilby dagtimer og privattimer før kl.15.00.

Vis flere tilsvarende kurs: