Privatlærer – Videregående skole - Online



Kursarrangør: Metis privatskole AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 449

Sliter du i et fag eller et spesifikt emne? Eller kanskje du mangler motivasjon til skolearbeidet? Du er ikke alene! Vi hjelper deg med å prestere bedre og utnytte ditt potensiale. Vi tilbyr skreddersydd en-til-en undervisning tilpasset ditt behov.

Metis Privatlærer tilbyr en-til-en undervisning tilpasset nettopp dine behov, og vi tilbyr hjelp i matematikk, naturfag og realfag. Dersom du har behov for hjelp i andre fag, ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg.

For å knekke koden innen et spesifikt emne eller i et fag vil det erfaringsmessig være en stor fordel med individuell tilpasset oppfølging, og din PL kan hjelpe deg med å nå dine mål.

La oss hjelpe deg med:
• Leksehjelp og oppgaveløsning
• Gjennomgang av spesifikke emner
• Knekke kode i utfordrende fag som matematikk
• Forberedelser til prøver og eksamen

Metis Privatlærer har også et samarbeid med Metis Privatistskole, slik at dersom du ønsker å ta opp igjen et fag mens du går på videregående eller forbedre vitnemålet ditt etter at du er ferdig på videregående, setter vi deg i kontakt med en av deres dyktige og erfarne rådgivere.

Vi brenner for å hjelpe ungdom, og vår oppgave er å motivere til økt læringslyst og mestring. Kunnskap med begeistring er vårt motto, og hos oss vil du bli godt ivaretatt og du får et trygt og kvalitetssikret opplegg som passer nettopp deg og dine behov.

Pris:
• 6-10 timer, 3-5 ganger, kr 599,- pr time
• 12-22 timer, 6-1 ganger, kr 549,- pr time
• 24-34 timer, 12-17 ganger, kr 499,- pr time
• 36 timer, 18 ganger, kr 449,- pr time
• Ta kontakt for gratis prøvetime.
• Ønsker du mer enn 36 timer ta kontakt.

Lærergaranti:
Etter å ha hjulpet flere tusen elever frem til eksamen vet vi at våre dyktige privatlærere (PL) og vårt opplegg for en-til-en undervisning fungerer. Dette får vi til med en skreddersydd løsning tilpasset nettopp dine behov og faglige utfordringer.

Vi er såpass trygge på kvaliteten på våre privatlærere (PL) at vi garanterer at du blir fornøyd. Blir du ikke fornøyd, får du de to første timene gratis, og ny PL uten ekstra omkostninger.

Våre privatlærere har ulik bakgrunn, men felles for dem alle er at de er faglig dyktige bachelor- eller mastergradsstudenter som står klar til å hjelpe deg med dine utfordringer. Alle har gjennomgått en grundig kartleggingsprosess hvor vi har sikret at de innehar de nødvendige ferdigheter og personlige egenskaper som kreves for å bli en god PL. Alle våre privatlærere har levert politiattest og har plettfri vandel.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg fikk 6, men tror fremdeles ikke på det… Oppgaven på eksamen var ikke en oppgave, men fire kompetansemål fra del 1, med tema individ, samfunn og kultur. Ble litt satt ut, men heldigvis fikk jeg om forholdet mellom Storting og Regjering i sensorspørsmål. Tusen takk for all hjelpen! Læreren og mentoren min har virkelig gjort mer enn jeg forventet. Setter veldig pris på det!
– Tilbakemelding fra tidligere privatist på nettstudier

Kjempefornøyd med nettstudiet Sosiologi og Sosialantropologi. Faglærer la opp til en eksamensrettet undervisning med muntlig prøveeksamen over telefon/Skype for hvert emne/læreplanmål. Følte meg godt ivaretatt og fulgt opp av faglærer. Fikk gode tilbakemeldinger og følte meg godt forberedt til eksamen. Gikk fra 4 til 6. Anbefales!
– Tilbakemelding fra Elise

Veldig fornøyd med nettstudiet Matematikk 1P. God oppfølging fra faglærer med skriftlig prøveeksamen for alle kapitler. Gode tilbakemeldinger på prøveeksamen og god oppfølging av eventuelle spørsmål underveis. Hadde ikke hatt faget fra før, men fikk 5 på eksamen. Anbefales!
– Tilbakemelding fra tidligere privatist på nettstudier