Piano - privatundervisningSted: Jeg har flere undervisningssteder i Oslo-området
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Pianist Ole Fredrik Norbye tilbyr pianoundervisning i Oslo sentrum. Norbye underviser både barn og voksne og kan tilby undervisning i klassisk piano, jazzpiano og besifringspiano. Så enten du er nybegynner, eller du har spilt en stund og har lyst å lære mer, er det bare å ta kontakt.

Innhold:
Norbye legger opp pianotimen etter det du som elev ønsker og kommer med profesjonell veiledning om områder som kan være lurt å jobbe med, teknikk, improvisasjon, valg av repertoar osv. Dersom du har spesielle ønsker, finner man en løsning som passer for deg! Det er også mulig å få undervisning i musikkteori.

Ingen bindingstid:
Norbye tilbyr pianoundervisning i Oslo på dag- og kveldstid og tilbyr både fast ukentlig undervisning eller enkelttimer til de som måtte ønske det. Man kan ha timer så ofte man selv vil, det vil si at det ikke tilbys fastlåste kurs med bindingstid - men heller en fleksibel ordning der du selv bestemmer når du vil ha time.

Der er nemlig ikke slik at alle trenger ukentlig pianotime for å utvikle seg til gode pianister. Noen har ikke tid til det på grunn av jobb og familie, mens andre jobber så selvstendig med pianospillet at de heller kan få tydelige hjemmeoppgaver og dermed komme sjeldnere på pianotime. For nybegynnere vil det kanskje være behov for hyppigere oppfølging, men heller ikke her har Norbye noen bindingstid eller faste kurs - opplegget rundt timene struktureres slik du selv ønsker det og for at du skal nå dine mål innenfor de ressurser du har til rådighet.


Målgruppe for kurset:
Barn og voksne som ønsker privatundervisning i piano