Piano og synth - hjemmeundervisningKursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Oslo-området
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 700

Vi tilbyr hjemmeundervisning i piano og synth. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Innhold:
Har du et ønske om å beherske verdens mest komplette instrument? Instumentet som både kan spille solo og akkorder og i tillegg være inngangsporten til den komplette forståelsen av musikkteori? Pianoet har lange tradisjoner innenfor de fleste musikksjangrene i verden. Instrumentet åpner opp for en verden full av musikalske muligheter! Etter at du har lært deg det grunnleggende, så er det helt opp til deg selv hvilken sjanger du har lyst til å jobbe med enten det er sjangre innenfor klassisk, pop, rock, blues eller jazz.

Som pianoelev på superinstruktørene vil du lære om alle de forskjellige rollene en pianist kan ha i forskjellige typer musikalske settinger. Uansett sjanger vil du lære det grunnleggende du trenger når det gjelder teknikk, notelære og gehør. Piano er også den naturlige innfallsporten hvis du vil jobbe med komposisjon, arrangering og / eller musikkproduksjon (f.eks ved bruk av musikkprogrammet Logic). Lærer du deg det grunnleggende på pianoet kan du, selv som nybegynner-pianist, være i stand til å begynne å uttrykke deg kreativt, f.eks ved bruk av et musikkprogram.

Pris (1 - 2 elever pr time):
Vi fakturerer 700 - 800 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timesatsen 700 kr. pr. time. For reise på 30 - 60 min t/r blir timesatsen 800 kr. pr. time. Reisetid over 60 min prissettes etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i piano og synth