Piano, keyboard



Kursarrangør: Ulstein kulturskule
Sted: Ulsteinvik barneskule
          Møre og Romsdal, Aukra
Kursadresse: 6065 Ulsteinvik
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Kulturskulen tilbyr undervisning i piano, keyboard. Undervisninga ved kulturskulen er tilpassa kvar enkelt elev, både med tanke på nivå og musikalske ønsker. Vi legg sjølvsagt også vekt på grunnleggande ferdigheiter og notelære.

Pianoundervisninga ved kulturskulen er tilpassa kvar enkelt elev, både med tanke på nivå og musikalske ønsker. Vi legg sjølvsagt også vekt på grunnleggande ferdigheiter og notelære.
Når det grunnleggande er på plass kan ein om det er ønskeleg, få opplæring i besifringspel. Det å meistre denne spelemåten vil kunne gje elevane stor glede også i voksen alder!

Kulturskulen tilbyr undervisning i dei fire kunstartane musikk, dans, drama og biletkunst. Undervisningen er organisert i vekentlig timeplan mellom elever og lærere. Undervisning skjer både individuelt og i grupper.

Om du ønsker å spele aleine eller saman med andre, i sjangeren klassisk, jazz, pop eller anna, ligg det mange spennande melodiar å ventar.
Hjarteleg velkomen skal du vere!

Kulturskulen tilbyr opplæring i musikk, song, bildefag, drama og dans. Undervisningen er organisert i vekentlig timeplan mellom elever og lærere. Undervisning skjer både individuelt og i grupper. Kulturskulen tilbyr også salg av dirigenttjenester.

Prosjekter, førestillinger, konserter og utstilllinger er en viktig del av kulturskolens heilheitlege undervisningstilbod. Kulturskulen har også samarbeidstiltak med skuleverket.

Målgruppe for kurset:
Barn fra 7/8 år.