Passeringskurs



Kursarrangør: PoteGlede
Sted: Akershus, Nittedal
Akershus
Kursadresse: Birkelundveien 64, 1481 Hagan (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 kvelder
Pris: 1.800

Vi tilbyr passeringskurs. Er det slitsomt å gå tur med hunden, fordi den trekker i båndet?Bjeffer hunden eller kanskje den står på to bein for å komme bort til andre hunder / mennesker? Eller er den så redd at den trekker seg unna? Blir den stresset eller vil jage biler eller sykler som suser forbi?

Kanskje du velger å legge turen til et sted eller tidspunkt, der du er helt trygg på å ikke møte noen andre? Eller har du ikke noen spesielle problemer, men vil forebygge så ikke de oppstår. Samarbeid og kontakt med eier er alfa og omega, og det er dette vi vil starte å jobbe med. Hovedfokus vil være å endre hundens forventinger og motivasjon når de oppdager, og passerer andre hunder og mennesker, sykler og biler.

Eier (og hund) lærer metoder som gjør at de klarer å være rolige og gå pent i bånd på tur, og håndtere hundemøter (passering av mennesker, biler og lignende) på en positiv måte. Hver enkelt vil få praktiske "oppgaver" å jobbe med til hver kurskveld. Det er viktig for oss å se på helheten, det vil si hele hunden og hele situasjonen, da flere ting enn kun hundespråket og adferden henger sammen. Eksempler kan være eiers kroppsspråk, fokus, adferd og lignende.

Kurset er delt i 2 deler, hvor du kan velge en eller begge: gå pent i bånd (del 1) og / eller passeringskurs (del 2).

Kurset:
• Litt teori hver kurskveld
• 2 instruktører m/utdannelse innen hundeadferd
• Individuell oppfølging
• Små grupper
• Varierer med å være inne og ute

Vi vil bruke tidligere kursdeltagere og medhjelpere som forstyrrelse mot slutten av kurset, og eventuelt flytte oss til nytt sted, hvis ekvipasjene er klar for det.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker passeringskurs

Forkunnskaper:
• For å delta på passeringskurset, må du ha deltatt på gå pent i bånd kurs hos oss, et tilsvarende kurs et annet sted eller ha en hund som kan gå pent i bånd.