Papirløst kontor med Macbook, iPhone og iPad ProKursarrangør: EpleCheck
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 5.000

Vi tilbyr kurs i papirløst konto. Dette kurset gjennomgår vi de optimale arbeidsmønstrene for å holde kontakt med kunder, samarbeide med kollegaer og jobbe mest mulig effektivt ved bruk av MacBook, iPhone og iPad Pro.

Innhold:
Lær hvordan du kan kan jobbe optimalt i en papirløs arbeidsdag ved bruk av MacBook, iPhone og iPad. I dette kurset gjennomgår vi oppsett av iCloud for alle enheter og konfigurerer sammen med de ansatte: digitale signaturer, Kontakter, Kalender, Mail, Deling, Snarveier, Makroer, Touch Bar, samt produktivitets applikasjoner som Pages, Numbers og Keynote, iMessage, FaceTime grupper og Siri.

For mange er arbeidsdagen foran en PC på kontoret over, mange tilbringer arbeidsdagen sin på kontoret, hjemme, i en bil, på et fly, på en kafé eller bibliotek. Ved å kombinere kraften til MacBook og iPhone kan man jobbe smartere. Vi viser deg hvordan man kan signere dokumenter, holde styr på mailer, kundedata og hvordan man arrangerer videokonferanser i FaceTime rett fra din MacBook, iPhone eller iPad.

Målgruppe:
Kurset tilpasses deltakernes kompetansenivå og vi hjelper til å konfigurere appene slik at alle er klare til papirløst kontor etter gjennomført kurs.

Eksamen / sertifisering:
Gjennomført kurs gir diplom og kursbevis

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Dette kurset anbefales. Kursinstruktøren viste oss nye måter å arbeide med våre enheter som sparer oss masse tid og problemer, og vi kan fokusere på vår kjernebedrift. - Bjørn Jenssen 08/10/2019

Vis flere tilsvarende kurs: