På jakt etter nye utfordringer - bedriftsinterntKursarrangør: Holtskog
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om på jakt etter nye utfordringer for bedrifter. Mange opplever urolige tider. Noen sitter på vent, og håper det snart går over. Andre er sjokkerte, motløse og uten jobb, eller står i fare for å bli oppsagt. Og noen tenker at NÅ er det på tide å gjøre noe med egen fremtid.

Innhold:
Erfaring fra selv å bli sagt opp og jobbing i store prosjekter for å få mange ut i nytt arbeid etter nedleggelser og store omorganiseringer, har lært meg at det er stor forskjell på en som er i oppsagt-modus og en som er i jobbsøker-modus. Vær et steg foran og forbered deg på endringene som vil komme. Ta kontroll og styr deg selv mot din neste drømmejobb. Det å forstå egne indre tanker og følelser i en omstillingsprosess, er en viktig faktor for å endre innstilling og fokus. Vil du videre, bør du ta «personal branding» på alvor.

Agenda:
• Hva er din drømmejobb
• Sosiale medier - ditt ansikt utad
• Hvordan oppleves du av andre - og hvordan ønsker du å bli sett
• Endringsforståelse; hva skjer med deg i endring - og hvordan takler du det
• CV-skriving og referanser
• Søknad og intervjuteknikk
• Enkel Big 5

Kursholder: Petter Bakken

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Kurset er for deg som ser at du står i fare for å miste jobben, har mistet jobben, eller som bare syntes at NÅ er det på tide å gjøre noe med egen fremtid. Vi viser deg ulike muligheter og hvordan du selv kan sitte i førersetet når endringer skjer. Kurset tar deg gjennom forståelse for endringer. Vi kartlegger nå-situasjonen og lager en plan for fremtiden.

Vis flere tilsvarende kurs: