PADI Open Water Diver - grunnkurs i dykking



Kursarrangør: Sandefjord Dykkeskole
Sted: Sandefjord
          Vestfold, Sandefjord
Kursadresse: Granholmen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 4 dager
Pris: 4.690

Tenk deg å kunne puste under vann, og ha nok av tid til å utforske kriker og kroker av unike undervannsverdener. Når du tar grunnkurs i dykking får du kunnskapen du trenger for å dra ut på spennende undervannseventyr på en trygg og sikker måte.

Hva betyr det å være dykker?
Til forskjell fra en fridykker (snorkler) driver en dykker med undervannsaktivitet med luft fra en tank man har festet i en vest bak på ryggen.

Hvorfor bør man melde seg på Sandefjord Dykkeskoles kurs i dykking?
Å dykke i Norge er en større utfordring enn å dykke i varmere strøk, fordi omgivelsene er tøffere. Gjennom kurset i apparatdykking lærer du deg det du trenger for å kunne dykke selvstendig på en trygg og sikker måte.

Hvem kan melde seg på dykking?
Alle fra fylte 14 år kan ta dykkesertifikat.

Hva koster kurset?
Kurset koster kr. 4.200,- kroner for praksisdelen. Dette inkluderer lån av det utstyret du trenger mens kurset pågår (ABC-utstyr må du ha selv). Teoridelen varierer i pris, avhengig av hvilken løsning du velger:

1. Fullt elæringskurs PADI (kr. 990,-)
2. PADI OWD studentpakke med bok og digital dykkeplanlegger (kr. 550,-)

Hvis vi klarer det, med tanke på den til en hver tid gjeldende smittevernsituasjonen, så kjører vi teoriundervisningen sammen i klasserom. Denne undervisningsformen er inkludert i kostnadene for praksisdelen. Men bok er bestandig smart å kjøpe.

Må jeg kjøpe eget utstyr, eller er det inkludert i kursprisen?
Hvis du ikke allerede har maske, snorkel og svømmeføtter (med andre ord, ABC-utstyr), er dette noe du må kjøpe før kursstart. Bruk gjerne Sandefjords lokale leverandør av apparat- og fridykkerutstyr, Dykkesport.no. Som kurselev får du spesialpriser. Alt annet utstyr du trenger får du låne av dykkeskolen.

Hvordan er kurset lagt opp?
Dykkekurset foregår i Sandefjord, og går over fire dager. Hvor lange dagene blir vil variere, men vil aldri være over åtte timer lange. I Sandefjord har vi både undervisningslokaler, basseng/skjermet vann og gode dykkesteder.

Grunnkurset gjennomføres med en fast timeplan.

Basseng 1 (4-5 timer ettermiddag)
Sjødykk 1 (hel dag)
Sjødykk 2 (hel dag)
Sjødykk 3 (4-5 timer ettermiddag/kveld.) Dykkekurset avsluttes med en teoritest den siste dagen.

All opplæring er tilpasset norske forhold. Derfor trener vi grundig i basseng og har 6 sjødykk (ikke 4 sjødykk som du møter mange ganger i utlandet).

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Vis flere tilsvarende kurs: