Oppstartskurs i SEO og Adwords- bedriftsinterntKursarrangør: Nettpilot
Sted: Vi kommer til din bedrift
          Buskerud
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Når markedet for søkemotormarkedsføring (SEM) og søkemotoroptimalisering (SEO) øker, blir det færre fagfolk og flere forretningsfolk hos de store byråene. Det er ikke nødvendigvis noen fordel for deg som skal kjøpe tjenester.

Som i så mange andre unge bransjer er det ikke til å unngå at opportunistiske lykkejegere og smarte forretningsfolk ser sitt snitt til å tjene penger på usikre kunder med lite kjennskap til feltet. Dette er det dessverre mange bedrifter som taper betraktelige summer på.

Nettpilot har kursopplegg for deg som kjøper eller har tenkt å kjøpe tjenester som SEM, SEO eller digital annonsering eksternt.

Har du hørt om Panda eller penguin oppdateringer, Youtube Trueview eller PLA? Hvis ikke, er det greit. DU trenger ikke nødvendigvis å ha kjennskap til Googles seneste algoritme-endringer eller utallige nye påfunn fra Google Adwords.
MEN du trenger å vite hvordan du skaffer deg kvalifisert hjelp som hjelper deg med å nå dine mål innen SEO og annonsering.

På vårt kurs får du vite hvilke krav og spørsmål du må stille til de som skal optimalisere eller markedsføre ditt nettsted. Det er DU som skal sitte i førersetet, og ikke smarte forretningsfolk som har lært seg et par faguttrykk uten å forstå eller mestre faget.

Kurset kommer i liten grad til å handle om alt det nye, men derimot om det enkle og elementære. Det å huske på forretningsmålene, kjernemålgruppen og å holde retningen uten å la seg forstyrre eller forvirre av alle de nye metoder og funksjoner som tilbys innen digital markedsføring.

Dette kurset har som målsetting å lære deg å bli en bedre kjøper/oppdragsgiver slik at du kan nå dine mål om bedre synlighet og konvertering.

Kurs og workshops kan avholdes sentralt i Oslo, på Gardemoen, i Akershus, Buskerud og Oppland eller der dere holder til.

Kursholder:
Nickolass Jensen har 8 års fartstid som uavhengig SEO aktør i Norge, og har også vært ansatt i et av landets største digitalbyråer i en periode der han i 2013 fikk gull i INMAS Performance Awards for sin innsats med Coop Norge og Stena Line. Han har svært god oversikt over kompetente norske SEO og Adwords leverandører. Han vil raskt kunne hjelpe deg eller dine ansatte til å foreta det mest fornuftige valget når dere skal velge samarbeidspartner til enten prosjekter eller løpende forhold. Han vil også kunne veilede i oppgavespesifikasjoner og utvelgelsesprosesser.


Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Hvert kurs tilpasses og tilrettelegges med kunden.