Online malekurs - Mal hjemme - når det passer for degSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Varighet: 1 år
Pris: 6990

Mal hjemme - når det passer for deg! Med dette online malerkurset lærer du like mye som ved et ordinært kurs over ca 20 kvelder, som du normalt vil måtte betale opp mot kr 10 000 for. Du får dette kurset til en brøkdel av prisen og kan starte når det passer for deg!

Innhold:
Alt jeg sparer på reduserte kostnader med leie av lokaler, oppmøte til hver kurskveld, materiell osv - kommer deg til gode! Undervisningen ledes av en profesjonell billedkunstner med mer enn 20 års erfaring som kunstlærer. Du må regne med å sette av ca. 20 kvelder eller 4 helger for å gjennomføre kurset. I tillegg kan du repetere så mange ganger du selv vil i det året du har tilgang til kursportalen.

MODUL 1:
KREATIVITET OG FARGER
Her skal du ta sats og “booste” din kreativitet. Første uken er satt av til at du skal bli kjent med kurset. Du får en introduksjon til Kreativ Dagbok og tar dine første steg inn i en kreativ verden. Du får også en grundig innføring om hva fargepigmenter er, hvilke farger og utstyr du trenger og hvordan du forbereder ditt arbeidsted. I tillegg får du vite alt om hvordan en profesjonell kunster blander farger og setter opp en palett.

MODUL 2:
MALEGLEDE, FARGER OG STRØK
Du skal utfolde deg spontant med farger og ville strøk, og virkelig få kontakt med din maleglede. Du skal komme ordentlig i gang med å legge opp palett og med det å blande farger. Du får også innsikt i bruk av pensler og andre maleredskaper. Du vil få en smakebit av hva det vil si å lage en mini-utstilling.

MODUL 3:
FARGEKUNSTEN OG KOMPOSISJON
Denne modulen skal handle om farge. Hvordan virker fargene og hva skjer når du skal få de til å jobbe sammen. Det blir fordypning i fargelære og du får erfare hva det er å jobbe med fargekomposisjon. Du skal også begynne å eksperimentere malerisk med ditt eget fargetema og lære hvordan du kan la deg inspirere av andre kunstnere.

MODUL 4:
Ditt inspirerte Maleri:
Nå skal du la deg inspirere av kunsthistoriens mestre og male ditt inspirerte maleri. Du skal finne dine inspiratorer og leke deg med andre kunstneres paletter. Etterhvert vil du få erfare hvordan du kan bruke dine ideer til å skape dine egne maleriske komposisjoner.

Kreativitet og maleglede - Grunnkurs i maleri
Du får likevel profesjonell veiledning og oppgaver, slik at du vil få både inspirasjon og grunnleggende ferdigheter innen maleri. Og ikke minst, du får tilbakemeldinger fra meg i gruppekontekst. Du får svar på alt du lurer på, og korrigeringer på dine arbeider underveis.

Ved å tegne abonnement på Annette Martens Kunstskole, får du umiddelbar tilgang til onlinekurset Kreativitet og Maleglede. Du har tilgang til alt i et år eller så lenge du ønsker å være abonnent.

Målgruppe for kurset:
Dette er malerkurset for deg som vil lære å male med akryl og som
- Vil utvikle din kreativitet
• Ønsker deg en ny og kreativ hobby
• Liker farger og komposisjon
• Ikke har mulighet til å gå på kunstskole der du bor
• Vil lære hemmelighetene til en profesjonell kunstner
• Vil ha kreative og morsomme oppgaver
• Vil lære i ditt eget tempo, når det passer for deg
• Slippe å ta med alt utstyr ut av huset for å gå på kurs
• Klar til å ta action og gjøre noe med maledrømmen din
• Drømmer om å kunne male

Kursmateriell:
Kurset inkluderer:
• 11 videoer med instruksjoner
• Transformerende oppgaver som kan printes ut og gjøres så mange ganger du vil
• Hjelpeark som gir deg oversikt på viktige prinsipper
• Hjelp og korreksjoner av Annette i gruppekontekst

Eksamen/sertifisering:
Annette Martens Kunstskole er Norges første kunstskole på nett. Her får du hjelp av profesjonelle kunstnere med sertifisert utdannelse bak seg og med mange års erfaring som kunstfaglærere.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker
"Onlinekurset til Annette er et seriøst kurs. Hvis du virkelig vil lære å male så er det opp til deg selv hva du får ut av det, og hvor mye tid du legger i det. Kurset gir grunnleggende kunnskaper, legger stor vekt på å lære å blande farger. Blir kjent med forskjellige kunst/stilarter, kjente kunstnere og hvordan de arbeider. Det er spennende, krevende, interessant og moro."
-Kari Bergsødegården Nyborg

"Annettes onlinekurs er inspirerende og spennende. Det har gode oppgaver, som er grundige og utfordrende, og det lar deg jobbe hjemme og i eget tempo. Du får tilbakemelding på det du ønsker hjelp/synspunkter på. Jeg har hatt glede av å følge dette kurset og kan helt klart anbefale det for andre."
-Unni Aastorop Haga

Flere uttalelser fra fornøyde kunder og informasjon om alle kurs ved kunstskolen ser du her,:
https://kunstskole.annettemartens.com