Nosework - Trinn 2



Kursarrangør: På Strak Labb hundeskole
Sted: Østfold, Moss
Østfold
Kursadresse: Melløsparken, Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: torsdager 18:15-19:45
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2,200
Neste kurs: 22.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Her lærer vi hunden å søke etter og finne duftene bjørk, kryddernellik og anis. Dette er super mental aktivisering som gir mestringsfølelse, for ikke å snakke om kjempegøy for både oss og hundene!

Innhold:
Nosework kan gjøres bare for gøy, men er også en sport man kan konkurrere i. Dere kan lese mer om nosework her: Nosework Norge
Har du en hund som synes det er vanskelig å omgås andre hunder eller mennesker, legger vi også til rette for dette på kurs. Gi oss beskjed ved påmelding om dere har spesielle behov. Kursene varer seks kvelder. Vi har små grupper på alle kurs, så dere får individuell oppfølging etter deres behov. Hele familien er selvfølgelig velkommen til å være med på kurset. Noseworkkursene er delt inn i tre forskjellige trinn etter deres erfaring:

Trinn 1 - nybegynnerkurs med fokus på motivasjon til å søke og introduksjon til duft

Trinn 2 - for de som har gått trinn 1 og har begynt å søke på duft

Trinn 3 - for de som har gått trinn 2 og ønsker å trene til konkurranser

Vi bruker kun belønningsbaserte metoder. Ikke vær bekymret om dere er helt ferske på dette, har dere spørsmål er det bare å spørre!

Vår instruktør: Fanny Enqvist

Målgruppe for kurset:
Nosework er en sport som passer for alle hunder, uansett alder, temperament og fysiske forutsetninger. Passer også for hunder som er redde eller utagerer mot andre hunder, da vi kun har en hund ute om gangen for å søke.

Vis flere tilsvarende kurs: