Norsk skriftlig - privatist



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Oslo
          Oslo, Bislett
Kursadresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 12.300

Vi tilbyr språkkurs i norsk skriftlig. Skrivekurset har to hovedtemaer: hvordan å skrive gode tekster, og hvordan å løse den type oppgaver som pleier å gis på norsk skriftlig eksamen.

Innhold:
Du vil lære hvordan man skriver innledninger og strukturerer en artikkel i avsnitt, om siteringsteknikk og kildehenvisninger, og generelle råd om godt språk. Vi arbeider med konkrete eksamensoppgaver, slik som novelleanalyser, retoriske analyser, diktanalyser og lignende.

Merk:
Det skrivekurset ikke dekker, er det faglige innholdet som blir testet på eksamen, slik som litteratur, kultur, og språkhistorie. Kunnskap om dette må du skaffe deg enten ved å lese lærebøker selv eller ved å følge et av våre norsk helårs eller halvårskurs. Siden kurset er beregnet på elever som har gjennomført eksamen tidligere, forutsettes det at teorigrunnlaget er gjennomgått. Kurset vil allikevel knytte oppgavene opp til nødvendig teori.

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 0% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 0% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er beregnet på deg som har tatt skriftlig eksamen i VGS i hovedmål / sidemål tidligere, og som vil forbedre karakteren.

Eksamen / sertifisering:
• Eksamen i norsk er skriftlig

Vis flere tilsvarende kurs: