Norsk B2 trinn 1Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Østfold, Fredrikstad
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 30 timer
Pris: 3.400
Neste kurs: 12.10.2021 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr språkkurs i Norsk nivå B2 trinn 1. Dette kurset er en del av høyere nivå og fortsetter fra norsk B1 trinn 2. B2 trinn 1 er norsk med samfunnsfag. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk.

I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Kursinnhold:
Ved hjelp av varierte tekster og mange ulike oppgaver skal kursdeltakerne arbeide med temaer som gir dem bedre kunnskap om det norske samfunnet og større språklig sikkerhet. Tekstbøkene inneholder faktaorienterte og fortellende tekster, smakebiter av skjønnlitteratur, forslag til diskusjoner og samtaler. Vi bruker bøkene "Her på berget".

Dette får du hos AOF:
Undervisningen foregår i lyse lokaler med engasjerte og dyktige veiledere med spisskompetanse på å undervise voksne. Beliggenheten på våre undervisningslokaler ligger sentralt til, og det er enkelt å komme dit med offentlig transport. Det er også enkelt å finne parkering i nærheten av undervisningslokalet.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som har foregående kurs, eller deg som har vært igjennom bøkene "Stein på stein" eller lignende læreverk.

Vis flere tilsvarende kurs: