Nettkurs i Python: OOPKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 3 timer
Pris: 349

Ta vårt nettkurs i Python: objektorientert programmering fra din datamaskin. Lær så mye du vil, når du vil. Du får gratis hjelp. Du får kursbevis. Du får tilgang til alle kurs. Meld deg på her!

Objektorientert programmering (OOP) i Python er et nettkurs for deg som kan litt Python og som nå ønsker å lære enda mer. Denne måten å programmere på kan redusere utviklingstiden din, gjøre koden din lettere å lese, gjenbruke og vedlikeholde. I objektorientert programmering skal du ikke tenke på koden din som en lineær sekvens av handlinger, men som en samling dynamiske objekter som snakker med hverandre.

I dette kurset kommer systemutvikler, konsulent og kursinstruktør Magnus Kvendseth Øye til å lære deg objektorientert programmering i Python. Du kommer til å lære hvordan du lager klasser som fungerer som oppskriften for objekter. Du kommer til å lære hvordan du utnytter abstraksjon, polymorfisme og arv slik at du kan redusere og gjenbruke koden din på en enkel måte. Er du klar for å lære hvordan du lager ren og effektiv kode?