Nettkurs i Microsoft PowerPoint



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Løpende.
Varighet: 3 timer
Pris: 349

Microsoft PowerPoint er et dataprogram som gjør det enkelt å lage presentasjoner bestående av tekst, bilder, illustrasjoner og multimedia. Du bestemmer selv om du vil vise lysbildefremvisningen på egen datamaskin eller via en projektor. PowerPoint har blitt en defacto standard for presentasjoner og

Behersk kunsten å skape overbevisende presentasjoner med "PowerPoint: Komplett", et omfattende kurs ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Microsoft PowerPoint er en vital del av moderne kommunikasjon, brukt utstrakt i både næringslivet og utdanning. Dette kurset er designet for å gi deg fullstendig mestring av PowerPoint 2019, uansett om du er nybegynner eller ønsker å forbedre dine eksisterende ferdigheter.

Kurset starter med grunnleggende, som å kjøpe og installere PowerPoint, og lærer deg å navigere i brukergrensesnittet. Du vil lære å lage presentasjoner som kombinerer tekst, bilder og illustrasjoner. Videre lærer kurset deg hvordan du kan lage din egen PowerPoint-mal, og bruker overganger og animasjoner for å gi presentasjonen din liv. Du vil også bli veiledet gjennom prosessen med å ferdigstille og holde en effektiv presentasjon.

Ved kursets slutt vil du være i stand til å skape profesjonelle presentasjoner som engasjerer og informerer ditt publikum. Du vil ha en dyp forståelse av alle aspekter av PowerPoint, fra å lage innhold til å dele og presentere det på en effektiv måte.