Nettkurs i JavaScript: grunnleggende



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Løpende.
Varighet: 5 timer
Pris: 349

JavaScript er et av verdens mest brukte programmeringsspråk som, sammen med HTML og CSS, utgjør grunnsteinene i moderne webutvikling. Selv om språket opprinnelig ble utviklet for bruk på nettet, har det de siste årene både blitt populært som server-språk og som programmeringsspråk for enkeltstående

JavaScript er et av verdens mest brukte programmeringsspråk som, sammen med HTML og CSS, utgjør grunnsteinene i moderne webutvikling. Selv om språket opprinnelig ble utviklet for bruk på nettet, har det de siste årene både blitt populært som server-språk og som programmeringsspråk for enkeltstående applikasjoner og apper.

I dette kurset, ledet av Lars Vidar Nordli, vil du få en grundig introduksjon til JavaScript. Målet er at du etter fullført kurs skal kunne lage dine egne interaktive nettsider. Kurset gir også en innføring i programmering generelt, og du vil lære konsepter som variabler, arrayer, funksjoner, løkker og objekter.

Etter å ha fullført kurset vil du ha en solid forståelse av JavaScript og være i stand til å bruke det til å lage interaktive nettsider og applikasjoner. Du vil også ha kjennskap til viktige programmeringskonsepter som vil være nyttige i din utviklerkarriere.